AS BODO

Avancronica etapei a 10 Seria II

In aceasta etapa liderul seriei, Cutina se deplaseaza la Valea lui Liman pentru a intalnii echipa din Tomesti. Dupa locurile din clasament Cutina ar pornii ca favorita clara, dar Tomestiul a reusit sa invinga pe propriul teren principala urmaritoare a liderului, pe Criciova cu 1-0, in schimb Cutina nu isi permite un pas gresit, cu aceste premise speram intr-o partida interesanta.
Criciova asteapta duminica vizita celor din Faget, (echipa redutabila datorita implantului cu jucatori de la prima echipa a fagetului) dupa ce etapa trecuta a pierdut la Gavojdia, gazdele nu vor sa mai piarda puncte pe propriul teren pentru a nu pierde si mai mult contactul cu liderul clasamentului, eu sunt de parere ca vor reusii sa invinga Fagetul.
Ocupanta locului 3 Vointa, intalneste pe propriul teren echipa din Maguri, meci in care pleaca favoriti.
Gavojdia se deplaseaza la Manastiur II intr-o alta partida interesanta a acestei etape, tinand cont de valoarea echipelor, in aceasta partida nu exista favorita.
La Drumbrava se deplaseaza cealalta echipa din Manastiur, dupa ce etapa trecuta Dumbrava a vizitat Manastiurul dand piept intr-un meci spectaculos in privinta scorului inregistrat 5-5, pe Manastiur II. Cele doua echipe sunt separate de 2 puncte in clasament, ocupand locurile 8 si 9.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii fara injurii.