AS BODO

Cronica meciului AS Bodo - Faget

Stadion Bodo, teren bun, timp bun pentru fotbal 14°C, spectatori aprox. 100.
Echipa:
Alex - Adi O, Robi, Alin, Fane - Radu (46' Adi P), Csabi, Dan, Cristi (65' Beregsau) - Florin (C), Zanoaga (46' Misi)
Partida incepe cu un joc prudent de ambele parti. In min 15 Adi O prinde un sut de la aprox. 35 m si mingea loveste bara transversala. Oaspetii beneficiaza de un corner in min 23, mingea este balbaita de apararea noastra si oaspetii reusesc sa traga primul sut pe spatiul portii, un sut frumos la firul ierbii langa bara dar portarul nostru este la post se intinde si retine mingea in siguranta. In min 25 notam cea mai importanta ocazie de gol a fagetenilor, contraatac 2 la 1 centrare sut puternic dar portarul nostru respingea de sub bara mingea in corner care ramane fara rezultat. Echipa noastra beneficiaza in min 27 de o lovitura libera lateral dreapta executa Florin putin peste poarta. In min 28 acelasi Florin suteaza de la 18 m si din nou mingea ocoleste poarta.
In min 30 oaspetii pleaca pe un contraatac purtat pe partea stanga de atac a fagetenilor, nici un jucator al lor nu se afla in care, dar se centreaza mingea pe jos mingea se indrepta spre bartele portarului dar fundasul nostru Robi nu se intelege cu Alex si din alunecare trimite minge in plasa portii noastre si scorul devine 0-1 pentru Faget.
Repunem mingea in joc de centrul terenului, Florin ii paseaza in adancime lui Cristi care scapa singur cu portarul si restabileste egalitatea 1-1 in min 31. Urmeaza 10 min de pressing al echipei noastre insa fara rezultat. In min 44, Fane executa o aruncare de margine din terenul nostru fara adresa, mingea ajunge la atacantul oaspetilor care centreaza la celalat atacant, acesta desi era tinut reuseste sa faca o asezare, sut de la 16 m, gol, 1-2 pentru Faget. Acesta va fi si scorul la pauza, cand in echipa noastra au loc doua modificari.
In repriza a doua ospetii incerca sa tina de rezultat si sa contraatace, dar fazele lor de atac se rezuma la suturi de la distanta care ori nu nimeresc spatiul portii ori sunt retinute de portar. In schimb noi am atacat dupa egalare pana in min 72 cand nou intratul Adi P executa un corner si Florin inscrie cu capul la coltul scurt 2-2. In min 78 la un fault la mijlocul terenului al lui Csabi, acesta nervos suteaza in minge si cum mai avea un cartonas galben primit pentru un fault din spate, il primeste si pe al doilea cartonas galben si este elimintat. Oaspetii prind curaj si ataca dar in min 87 pe un contratac al nostru Dan este faultat la marginea careului, Florin executa lovitura libere peste zid in vinclu la coltul scurt, mingea intra in poarta sub privirile portarului spectator al fagetenilor, scorul devenind 3-2 si eram aproape de victorie. Fagetenii nu se regasesc in minutele ramase pana la final, centralul Serbanoiu arata 3 min de prelungiri. In ultimul minut al prelungirilor oaspetii beneficiaza de o lovitura libera de la marginea carului, desi ei solicitasera lovitura de pedeapsa dar arbitrul fiind aproape de faza vede un s-a produs contactul, lovitura libera este executat bine dar din nou Alex scoate mingea de sub bara, trimitand mingea in corner, corner care ramane fara rezultat, moment in care centralul aduce bucuria in tabara noastra fluierand finalul unui meci frumos in care am reusit sa invingem o echipa ce a avut cel putin 5 jucatori de la echipa din judet a fagetului. Dupa meci oaspetii au refuzat invitatia la repriza a treia, probabil din cauza supararii si a frustrarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii fara injurii.