AS BODO

Cronica meciului AS Bodo - Manastiur II

Partida disputata ieri a fost castigata mai clar decat o arata scorul, echipa noastra avand multe oportunitati de a marca, dar imprecizia sau interventiile portarului de la Manastiur au facut ca scorul final sa fie 4-1 pt Bodo.
Meciul a inceput cu o dominare a echipei noastre care in minutul 5 beneficiaza de o aruncare de la margine executata rapid, urmata de o centrare pe jos si varful echipei AS Bodo inscrie cu latul. Oaspetii echilibreaza jocul si in minutul 14 la un lob al unui atacant de la Manastiur portarul echipei noastre scoate mingea din vinclul portii sale. Al doilea gol al nostru vine in urma unui contraatac si a unei greseli in apararea oaspetilor iar atacantul cu nr. 16 reuseste dubla in minutul 23. Pana la pauza mai notam o bara a oaspetilor din lovitura libera in min.28 si o alta lovitura libera de la 30 mentri a oaspetilor care este retinuta in siguranta de portar. AS Bodo mai beneficiaza de 2 contraatacuri dar portarul din Manastiur este la post.
A doua repriza incepe cu oaspetii la conducerea jocului dar fara a pune in pericol poarta noastra, dar la o faza banala in careul nostru arbitrul dicteaza lovitura de la 11 m pentru un presupus fault, Manastiurul reduce din diferenta din lovitura de la 11 m in minutul 62. Din acest moment pe teren lucrurile iau o alta intorsatura AS BODO pune presiune pe poarta adversa si in 3 minute marcheaza doua goluri. 3-1 in minutul 67 capitaul echipei noastre marcheaza cu un sut pe jos de la 15 m lateral dreapta, pentru ca in minutul 70 sa se stabileasca scorul final, atacantul cu nr 16 reuseste primul lui hattrick la AS Bodo la o iesire neinspirata a portarului oaspetilor.





2 comentarii:

  1. Nadrag-Dumbrava 5-0...Mary,Nadrag!

    RăspundețiȘtergere
  2. cea mai valoroasa echipa vointa iosifalau a facut un meci bu in fata echipei nitchidorf 0-0

    RăspundețiȘtergere

Comentarii fara injurii.