AS BODO

Cronica meciului Gavojdia - AS Bodo

Partida disputata ieri la Gavojdia pe un teren tare dar ingrijit, cu banci de rezerve acoperite si o cocheta tribuna metalica, umpluta de fanii echipei gazda, care au creat o atmosfera frumoasa. Meciul a inceput cu dominarea gazdelor, insa neconcretizata pe tabela de marcaj decat prin ocazii irosite gratie inspiratie portarului nostru care a avut doua interventii bune, una in minutul 18 cand portarul nostru scoate un sut din 6 metri lateral stanga a gazdelor, apoi in minutul 26 prinde in siguranta un sut centrare. In acest interval de timp echipa noastra are parte de atacuri firave, fara a pune in pericol poarta gazdelor. In minutul 35 al partidei Gavojdia beneficiaza de un corner, faza la care gazdele reusesc sa deschida scorul la semnalizarea tusierului care vede gol la lovitura de cap a atancului cu nr 8 de la Gavojdia minge respinse de portarul nostru cu capul in bara, apoi mingea sare in teren nedepasind linia portia care era trasata subtire, stramba si slab vizibila, iar plasa portii nu era prinsa corespunzator fapt semnalat arbitrului si observatorului care au spus ca pe iei nu ii intereseaza acest fapt. Prima repriza se termina cu scorul de 1-0.
La pauza in echipa noastra au loc 2 schimbari datorita accidentarilor, cauzate de terenul tare.
A doua repriza incepe cu o dominare din partea echipei noastre, beneficiind de cateva bune oportunitati de a egala, dar ori imprecizia jucatorilor ori interventiile portarului au facut ca scorul sa ramana cel stabilit de catre tusier, adica 1-0. Gazdele beneficiaza de 4 contraatacuri, faze de unu la unu cu portarul nostru care reuseste sa respinga primele 3 contraatacuri iar la al 4 mingea aparata de portar gazdele reusesc sa inscrie al doilea gol in poarta parasita de aparatorul buturilor noastre, faza petrecuta in minutul 65, pentru ca in minutul 68 sa reducem din diferenta la o invalmaseala in careul gazdelor fundasul cu nr 5 impinge balonul in poarta. Incercand sa egalam gazdele reusesc sa majoreze diferenta la un offseid nesemnalizat de tusier in 87. Meciul se termina fara a se acorda prelungiri cu victoria gazdelor cu scorul de 3-1.
Dupa fluierul de final delegatul echipei noastre a depus contestatie impotriva a 5 jucatori ai gazdelor, iar arbitrii au retinut de la echipa gazda 5 legitimatii. La randul lor si gazdele depun o contestatie impotriva unui jucator de la noi, care este legitimat la AS Bodo din 2005. Asteptam decizia Comisiei de Organizare a Campionatului.
Date tehnice:
Stadion: Gavojdia, teren tare, timp frumos 20° C, spectatori 150
Echipa AS Bodo:
Alex - Adi, Robi, Alin, Fane - Samu, Eugen(min 46 Misi), Csabi, Cristi - Dan, Zanoaga (min 46 Florin)

4 comentarii:

  1. da, tribuna a fost plina, plus in spatele unei porti e un loc de joaca pt copii si sunt banci acolo, e frumos amenajat

    RăspundețiȘtergere
  2. fain atunci..sunt meciuri in liga IV unde nu se strang atatia spectatori

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am fost surprins, un lucru imbucurator e si faptul ca nu au injurat

    RăspundețiȘtergere

Comentarii fara injurii.