AS BODO

Avancronica AS Bodo - Nadrag

Duminica incepand cu ora 15 vom intalnii pe propriul teren echipa din Nadrag. Avand in vedere ultimele rezultate de pe teren propriu speram sa avem continuitate si sa castigam acest ultim meci de pe teren propriu din turul campionatului. In schimb Nadragul este in crestere de forma adunand in ultimele 4 etape 8 puncte si vine la Bodo sa isi arate forma buna. In lotul nostru avem 2 jucatori indisponibili datorita accidentarilor si alti 2 jucatori au anuntat ca nu se pot prezenta duminica datorita unor probleme personale, restul lotului fiind apt din punct de vedere fizic.
Vremea se anunta rece si 8°C la ora meciului.
Urez mult succes echipei!
HAI BODO!!!

Avancronica etapei a 10 Seria II

In aceasta etapa liderul seriei, Cutina se deplaseaza la Valea lui Liman pentru a intalnii echipa din Tomesti. Dupa locurile din clasament Cutina ar pornii ca favorita clara, dar Tomestiul a reusit sa invinga pe propriul teren principala urmaritoare a liderului, pe Criciova cu 1-0, in schimb Cutina nu isi permite un pas gresit, cu aceste premise speram intr-o partida interesanta.
Criciova asteapta duminica vizita celor din Faget, (echipa redutabila datorita implantului cu jucatori de la prima echipa a fagetului) dupa ce etapa trecuta a pierdut la Gavojdia, gazdele nu vor sa mai piarda puncte pe propriul teren pentru a nu pierde si mai mult contactul cu liderul clasamentului, eu sunt de parere ca vor reusii sa invinga Fagetul.
Ocupanta locului 3 Vointa, intalneste pe propriul teren echipa din Maguri, meci in care pleaca favoriti.
Gavojdia se deplaseaza la Manastiur II intr-o alta partida interesanta a acestei etape, tinand cont de valoarea echipelor, in aceasta partida nu exista favorita.
La Drumbrava se deplaseaza cealalta echipa din Manastiur, dupa ce etapa trecuta Dumbrava a vizitat Manastiurul dand piept intr-un meci spectaculos in privinta scorului inregistrat 5-5, pe Manastiur II. Cele doua echipe sunt separate de 2 puncte in clasament, ocupand locurile 8 si 9.

Info

In cadrul sedintei de ieri au fost omologate rezultatele partidelor din etapa a 9, mai putin rezultatul partidei Faget – Vointa 2-1, pentru ca echipa oaspete a contestat dreptul de joc a 3 jucatori de la gazde, motivand ca respectivii jucatori ar fi evoluat sambata la echipa din Campionatul Judetean. Pentru a da un verdict este nevoie de o confruntare a celor doua foi de joc. Pentru acest lucru este nevoie ca AJF Timis sa trimita foaia de joc de la partida Ictar Budint – Flacara Faget, urmand ca dupa confruntarea celor doua foi de joc sa se ia o decizie.
Un alt meci cu probleme a fost si la Nadrag, unde doi jucatori ai echipei din Tomesti dupa ce au fost eliminati au adresat injurii arbitrului, iar Comisia de Disciplina a hotarat ca respectivii jucatori sa fie sanctionti cu doua etape de suspendare.
In restul partidelor nefiind semnalate incidente.

Rezultate etapa 9 Seria I + II

Seria I

Cartier Drăgan - Ştiuca 2-4
Racoviţa II - Babşa 3-0
Lucareţ - Şanoviţa 2-1
Progresul Boldur - Icloda 2-0
Iosifalău - A.C. Lugoj 2-2
Stanciova - Tapia 4-2
Niţchidorf - sta

Seria II

Gavojdia - Criciova 3-1
Manastiur II - Dumbrava 5-5
Faget - Vointa 2-1
Nadrag - Tomesti 5-2
Cutina - Manastiur I 2-1
Maguri - AS Bodo 0-3

Cronica Maguri - AS Bodo

Stadion: Maguri, teren cu multe denivelari, timp bun pentru fotbal 11°C, spectatori aprox. 120
Partida desfasurata duminica a fost o partida fara istoric. Maguriul inscriindu-se mai tarziu in campionat, a disputat partidele de pana acum fara legitimatii, jucand pe tabel. Din pacate pentru ei, nu au reusit sa isi rezolve problemele legate de legitimatii si au pierdut meciul cu 3-0.
In urma acestei victorii reusim sa ne mentinem pe locul 4, acumuland 14 puncte.
Echipa:
Alex - Adi, Robi, Alin. Samu - Nicu, Beregsau, Csabi (C), Cristi - Zanoaga, Dan
Rezerve: Dan Crasovan, Misi, Fane

Avancronica Maguri - Bodo

Duminica ne vom deplasa la Maguri, (localitate ce apartine de Lugoj) pentru a da piept cu echipa locala, echipa ce a avut evolutii oscilante in debutul ei de campionat (Maguri s-a inscris in campionat incepand cu etapa a 5), cum a fost victoria obtinuta impotriva nadragului cu 3-0 in primul lor meci si infrangerea de la liderul seriei Cutina cu 6-0. In lotul echipei noastre avem cativa indisponibili, datorita accidentarilor, dar speram sa avem in teren o echipa compititiv pentru a putea invinge si a ne pastra locul din clasament.
Partida este programata pentru duminica 25.10.2009 de la ora 11:00.
Meteorologii anunta soare si o temperatura minima de 11°C si o maxima de 21°C.
Speram la o partida frumoasa si o evolutie buna a echipei noastre.
HAI BODO !!!

Programul etapei a 9 seria I + II

Seria I

Cartier Drăgan - Ştiuca
Racoviţa II - Babşa
Lucareţ - Şanoviţa
Progresul Boldur - Icloda
Iosifalău - A.C. Lugoj
Stanciova - Tapia
Niţchidorf - sta

Seria II

Gavojdia - Criciova
Manastiur II - Dumbrava
Faget - Vointa
Nadrag - Tomesti
Cutina - Manastiur I
Maguri - AS Bodo

S-a facut dreptate

In urma sedintei de astazi 20.10.2009, Comisia de Organizare a decis ca rezultatul partidei Gavojdia - AS Bodo, joc disputat in data de 11.10.2009, sa fie omologat cu rezultatul de 0-3, pentru substituire de jucator, in urma contestatiei depuse de delagatul echipei noastre.
Cu aceasta victorie Bodo urca pana pe locul 4 al clasamentului seriei II a Campionatului Municipal de Fotbal Lugoj.

Rezultate etapa 8 seria I + II

Seria I

Tapia – Iosifalau 3-1
AC Lugoj – Boldur 3-1
Icloda – Lucaret 4-2
Sanovita - Racovita II 0-2
Babsa - Cartier Dragan 0-3
Stiuca – Nitchidorf 3-1
Stanciova - sta

Seria II

Dumbrava - Cutina 0-4
Manastiur I - Nadrag 1-4
Bodo - Faget 3-2
Vointa - Gavojdia 2-1
Criciova - Manastiur II 5-3
Tomesti – Maguri 4-1

Cronica meciului AS Bodo - Faget

Stadion Bodo, teren bun, timp bun pentru fotbal 14°C, spectatori aprox. 100.
Echipa:
Alex - Adi O, Robi, Alin, Fane - Radu (46' Adi P), Csabi, Dan, Cristi (65' Beregsau) - Florin (C), Zanoaga (46' Misi)
Partida incepe cu un joc prudent de ambele parti. In min 15 Adi O prinde un sut de la aprox. 35 m si mingea loveste bara transversala. Oaspetii beneficiaza de un corner in min 23, mingea este balbaita de apararea noastra si oaspetii reusesc sa traga primul sut pe spatiul portii, un sut frumos la firul ierbii langa bara dar portarul nostru este la post se intinde si retine mingea in siguranta. In min 25 notam cea mai importanta ocazie de gol a fagetenilor, contraatac 2 la 1 centrare sut puternic dar portarul nostru respingea de sub bara mingea in corner care ramane fara rezultat. Echipa noastra beneficiaza in min 27 de o lovitura libera lateral dreapta executa Florin putin peste poarta. In min 28 acelasi Florin suteaza de la 18 m si din nou mingea ocoleste poarta.
In min 30 oaspetii pleaca pe un contraatac purtat pe partea stanga de atac a fagetenilor, nici un jucator al lor nu se afla in care, dar se centreaza mingea pe jos mingea se indrepta spre bartele portarului dar fundasul nostru Robi nu se intelege cu Alex si din alunecare trimite minge in plasa portii noastre si scorul devine 0-1 pentru Faget.
Repunem mingea in joc de centrul terenului, Florin ii paseaza in adancime lui Cristi care scapa singur cu portarul si restabileste egalitatea 1-1 in min 31. Urmeaza 10 min de pressing al echipei noastre insa fara rezultat. In min 44, Fane executa o aruncare de margine din terenul nostru fara adresa, mingea ajunge la atacantul oaspetilor care centreaza la celalat atacant, acesta desi era tinut reuseste sa faca o asezare, sut de la 16 m, gol, 1-2 pentru Faget. Acesta va fi si scorul la pauza, cand in echipa noastra au loc doua modificari.
In repriza a doua ospetii incerca sa tina de rezultat si sa contraatace, dar fazele lor de atac se rezuma la suturi de la distanta care ori nu nimeresc spatiul portii ori sunt retinute de portar. In schimb noi am atacat dupa egalare pana in min 72 cand nou intratul Adi P executa un corner si Florin inscrie cu capul la coltul scurt 2-2. In min 78 la un fault la mijlocul terenului al lui Csabi, acesta nervos suteaza in minge si cum mai avea un cartonas galben primit pentru un fault din spate, il primeste si pe al doilea cartonas galben si este elimintat. Oaspetii prind curaj si ataca dar in min 87 pe un contratac al nostru Dan este faultat la marginea careului, Florin executa lovitura libere peste zid in vinclu la coltul scurt, mingea intra in poarta sub privirile portarului spectator al fagetenilor, scorul devenind 3-2 si eram aproape de victorie. Fagetenii nu se regasesc in minutele ramase pana la final, centralul Serbanoiu arata 3 min de prelungiri. In ultimul minut al prelungirilor oaspetii beneficiaza de o lovitura libera de la marginea carului, desi ei solicitasera lovitura de pedeapsa dar arbitrul fiind aproape de faza vede un s-a produs contactul, lovitura libera este executat bine dar din nou Alex scoate mingea de sub bara, trimitand mingea in corner, corner care ramane fara rezultat, moment in care centralul aduce bucuria in tabara noastra fluierand finalul unui meci frumos in care am reusit sa invingem o echipa ce a avut cel putin 5 jucatori de la echipa din judet a fagetului. Dupa meci oaspetii au refuzat invitatia la repriza a treia, probabil din cauza supararii si a frustrarii.

Victorie!!!

Echipa noastra a reusit sa invinga puternica echipa din Faget, cu scorul de 3-2, dupa ce la pauza fagetenii conduceau cu 2-1.

Rezultat Dumbrava - Cutina

De putin timp s-a incheiat partida de la Dumbrava, unde echipa din localitate a pierdut meciul disputat impotriva echipei din Cutina cu scorul de 4-0.
Cutina isi cosolideaza pozitia de lider cu aceasta victorie importanta.

Prognoza vremii pentru duminica



Duminica, 18 Oct 2009 se anunta vreme rece cu o minima de 5°C si o maxima de 9° C si ploaie.

Avancronica AS Bodo - Faget




Duminica 18.10.2009 ora 16:00 va avea loc partida cu Faget. Dupa rezultatul partidei de la Gavojdia, urmata de decizia de amanare a contestatiei depuse de echipa noastra echipa are un moral scazut dar speram ca la ora meciului jucatorii echipei noastre sa fie in forma pentru a putea obtine o noua victorie. La echipa din Faget evolueaza si cativa jucatori de la echipa din Campionatul Judetean, insa la Bodo nu vor putea evolua deoarece echipa din judet joaca tot duminica. Pana la aceasta ora nu si-a anuntat indisponibilitatea nici un jucator.


HAI BODO!!!

Modificare jocuri pentru etapa 8

In cadrul sedintei de ieri s-a luat hotararea ca programul etapei 8 seria II sa fie urmatorul:

Dumbrava - Cutina
Manastiur I - Nadrag
Bodo - Faget
Vointa - Gavojdia
Criciova - Manastiur II
Tomesti - Maguri

Seria I

Tapia - Iosifalau
AC Lugoj - Boldur
Icloda - Lucaret
Sanovita - Racovita II
Babsa - Cartier Dragan
Stiuca - Nitchidorf
Stanciova - sta

Decizia Comisiei .....

Intrunita ieri dupa-amiaza Comisia de Organizare a Campionatului Municipal de Fotbal Lugoj, a luat act de contestatia depusa de catre echipa noastra, dupa ce sa platit contestatia. De la echipa din Gavojdia la sedinta nu a fost prezenta nici o persoana, cum nici arbitrul si observatorul meciului nu au fost prezenti decizia luata a fost ...... o amanare pana saptamana viitoare.

Info


Azi 13.10.2009, incepand cu orele 17:00, va avea loc sendinta Comisiei de Organizare a Campionatului Municipal de Fotbal Lugoj.

Rezultate etapa 7 Seria I


Niţchidorf - Babşa 8-0
Cartier Drăgan - Şanoviţa 3-0
Racoviţa II - Icloda 1-2
Lucareţ - A.C. Lugoj 0-2
Progresul Boldur - Tapia 2-0
Iosifalău - Stanciova 1-2
Ştiuca - a stat

Cronica meciului Gavojdia - AS Bodo

Partida disputata ieri la Gavojdia pe un teren tare dar ingrijit, cu banci de rezerve acoperite si o cocheta tribuna metalica, umpluta de fanii echipei gazda, care au creat o atmosfera frumoasa. Meciul a inceput cu dominarea gazdelor, insa neconcretizata pe tabela de marcaj decat prin ocazii irosite gratie inspiratie portarului nostru care a avut doua interventii bune, una in minutul 18 cand portarul nostru scoate un sut din 6 metri lateral stanga a gazdelor, apoi in minutul 26 prinde in siguranta un sut centrare. In acest interval de timp echipa noastra are parte de atacuri firave, fara a pune in pericol poarta gazdelor. In minutul 35 al partidei Gavojdia beneficiaza de un corner, faza la care gazdele reusesc sa deschida scorul la semnalizarea tusierului care vede gol la lovitura de cap a atancului cu nr 8 de la Gavojdia minge respinse de portarul nostru cu capul in bara, apoi mingea sare in teren nedepasind linia portia care era trasata subtire, stramba si slab vizibila, iar plasa portii nu era prinsa corespunzator fapt semnalat arbitrului si observatorului care au spus ca pe iei nu ii intereseaza acest fapt. Prima repriza se termina cu scorul de 1-0.
La pauza in echipa noastra au loc 2 schimbari datorita accidentarilor, cauzate de terenul tare.
A doua repriza incepe cu o dominare din partea echipei noastre, beneficiind de cateva bune oportunitati de a egala, dar ori imprecizia jucatorilor ori interventiile portarului au facut ca scorul sa ramana cel stabilit de catre tusier, adica 1-0. Gazdele beneficiaza de 4 contraatacuri, faze de unu la unu cu portarul nostru care reuseste sa respinga primele 3 contraatacuri iar la al 4 mingea aparata de portar gazdele reusesc sa inscrie al doilea gol in poarta parasita de aparatorul buturilor noastre, faza petrecuta in minutul 65, pentru ca in minutul 68 sa reducem din diferenta la o invalmaseala in careul gazdelor fundasul cu nr 5 impinge balonul in poarta. Incercand sa egalam gazdele reusesc sa majoreze diferenta la un offseid nesemnalizat de tusier in 87. Meciul se termina fara a se acorda prelungiri cu victoria gazdelor cu scorul de 3-1.
Dupa fluierul de final delegatul echipei noastre a depus contestatie impotriva a 5 jucatori ai gazdelor, iar arbitrii au retinut de la echipa gazda 5 legitimatii. La randul lor si gazdele depun o contestatie impotriva unui jucator de la noi, care este legitimat la AS Bodo din 2005. Asteptam decizia Comisiei de Organizare a Campionatului.
Date tehnice:
Stadion: Gavojdia, teren tare, timp frumos 20° C, spectatori 150
Echipa AS Bodo:
Alex - Adi, Robi, Alin, Fane - Samu, Eugen(min 46 Misi), Csabi, Cristi - Dan, Zanoaga (min 46 Florin)

Infrangere nemeritata

In meciul disputat azi intre Gavojdia si AS Bodo scor pe teren 3-1, gazdele au folosit cinci jucatori nelegitimati la echipa, ca urmare la sfarsitul jocului am contestat acest lucru.

Prognoza meteo


Desi meteorologii anuntau ploaie pentru duminica, se pare ca nu va ploua la ora meciului de la Gavojdia, meci ce se va disputa azi la ora 11:00. Temperatura la ora 9 este de 14°C si se afla in crestere. Uram succes echipei AS Bodo.

HAI BODO!!!

Avancronica Gavojdia - AS Bodo




Duminica de la ora 11:00 echipa noastra se va deplasa la Gavojdia, ocupanta locului trei in clasamentul Seriei II. Vremea se anunta ploioasa. Gavojdia vine dupa victoria obtinuta la Tomesti, dar speram ca echipa noastra sa reuseasca un meci la fel de bun ca cel de etapa trecuta si sa obtina cel putin un rezultat de egalitate. Pentru acest meci nu avem jucatori indisponibili.
HAI BODO!!!

Avancronica etapa 7 Seria II

In aceasta etapa liderul seriei Cutina se deplaseaza la Nadrag pentru a da piept cu echipa din localitate, se anunta un meci interesant, Cutina este singura echipa neinvinsa din cele 2 serii ale municipalului lugojean, Vointa Lugoj se deplaseaza la Manastiur II, echipe ce au pierdut etapa trecuta la aceasi diferenta de goluri 3. Echipa clasata pe locul doi Criciova, datorita castigarii meciului de la Lugoj cu Vointa la masa verde spera ca liderul Cutina sa plece de la Nadrag cu punga goala iar ei sa invinga echipa dumbravei si sa egaleze la puncte liderul. Maguri primeste vizita celor de la Manastiur I, Faget intalneste deceptia inceputului de campionat Tomesti.

Stire de ultima ora


Se pare ca meciul Vointa - Criciova scor 2-2 pe teren va fi omologat la masa verde cu 3-0 in favoarea echipei din Criciova. Mentionez ca este o stire neconfirmata.
Vom reveni cu amanunte

Update 11:21
Stirea a fost confirmata de catre sursa noastra Vointa Lugoj pierde meciul cu 3-0 pentru substituire de jucatori si pierde pozitia a doua in clasament in detrimentul echipei din Criciova.

Avancronica etapei 7 Seria I

In aceasta etapa liderul Stiuca va sta, iar principala urmaritoare AC Lugoj va juca in deplasare la Lucaret unde in cazul in care va obtine cel putin o remize va urca pe prima treapta a podiumului, Nitchidorf are un meci usor acasa cu Babsa, echipa ce nu a acumulat nici un punct pana acum, la Boldur echipa din localitate intalneste pe Tapia in cel mai tare meci al rundei a 7-a.
Iata si programul complet al etapei a 7-a:

Niţchidorf - Babşa
Cartier Drăgan - Şanoviţa
Racoviţa II - Icloda
Lucareţ - A.C. Lugoj
Progresul Boldur - Tapia
Iosifalău - Stanciova
Ştiuca - sta

Clasament Seria I dupa 6 etape

1. Ştiuca 6 5 0 1 26-6 15
2. A.C. Lugoj 6 5 0 1 14-8 15
3. Niţchidorf 6 4 0 2 12-6 12
4. Tapia 6 4 0 2 13-14 12
5. Cartier Drăgan 6 3 1 2 16-14 10
6. Progresul Boldur 5 3 0 2 13-6 9
7. Icloda 5 3 0 2 13-7 9
8. Stanciova 6 2 1 3 13-12 7
9. Iosifalău 5 2 0 3 11-17 6
10. Lucareţ 5 1 1 3 7-8 4
11. Racoviţa II 6 1 1 4 11-21 4
12. Şanovita 5 1 0 4 5-19 3
13. Babşa 5 0 0 5 5-20 0

Sincere multumiri

Vreau sa multumesc pe aceasta cale lui Alin Katona administratorul sitului echipei Gloria Mosnita Noua pentru promovarea sitului nostru.
Multumim!!!

Forza Gloria

Rezultate etapa 6 Seria I

Icloda - Cartier Dragan 1-3
AC Lugoj - Racovita II 3-1
Babsa -Stiuca 1-6
Stanciova - Boldur 2-1
Tapia - Lucaret 2-1
Sanovita - Nitchidorf 0-3 ( La masa verde )
Iosifalau a stat

Poze




Echipa care a jucat ieri

12. Alex
2. Adi
4. Alin
5. Robi
14. Fane
8. Cristi
9. Csabi
13. Radu
18. Oras Florin
10. Florin
16. Zanoaga
Rezerve
1. Beregsau
15. Samu
19. Misi

Cronica meciului AS Bodo - Manastiur II

Partida disputata ieri a fost castigata mai clar decat o arata scorul, echipa noastra avand multe oportunitati de a marca, dar imprecizia sau interventiile portarului de la Manastiur au facut ca scorul final sa fie 4-1 pt Bodo.
Meciul a inceput cu o dominare a echipei noastre care in minutul 5 beneficiaza de o aruncare de la margine executata rapid, urmata de o centrare pe jos si varful echipei AS Bodo inscrie cu latul. Oaspetii echilibreaza jocul si in minutul 14 la un lob al unui atacant de la Manastiur portarul echipei noastre scoate mingea din vinclul portii sale. Al doilea gol al nostru vine in urma unui contraatac si a unei greseli in apararea oaspetilor iar atacantul cu nr. 16 reuseste dubla in minutul 23. Pana la pauza mai notam o bara a oaspetilor din lovitura libera in min.28 si o alta lovitura libera de la 30 mentri a oaspetilor care este retinuta in siguranta de portar. AS Bodo mai beneficiaza de 2 contraatacuri dar portarul din Manastiur este la post.
A doua repriza incepe cu oaspetii la conducerea jocului dar fara a pune in pericol poarta noastra, dar la o faza banala in careul nostru arbitrul dicteaza lovitura de la 11 m pentru un presupus fault, Manastiurul reduce din diferenta din lovitura de la 11 m in minutul 62. Din acest moment pe teren lucrurile iau o alta intorsatura AS BODO pune presiune pe poarta adversa si in 3 minute marcheaza doua goluri. 3-1 in minutul 67 capitaul echipei noastre marcheaza cu un sut pe jos de la 15 m lateral dreapta, pentru ca in minutul 70 sa se stabileasca scorul final, atacantul cu nr 16 reuseste primul lui hattrick la AS Bodo la o iesire neinspirata a portarului oaspetilor.





Victorie

A venit si prima victorie, 4-1 contra echipei Manastiur II. Maine mai multe amanunte.

Prognoza vremii pentru maine

Maine la ora meciului se anunta timp frumos, soare si o maxima de 23°C

Clasament Seria I

1. Stiuca 5 4 0 1 20-5 12
2. A.C. Lugoj 5 4 0 1 11-7 12
3. Icloda 4 3 0 1 12-4 9
4. Progresul Boldur 4 3 0 1 12-5 9
5. Nitchidorf 5 3 0 2 9-6 9
6. Tapia 5 3 0 2 11-13 9
7. Cartier Drăgan 5 2 1 2 13-13 7
8. Iosifalău 5 2 0 3 11-17 6
9. Stanciova 5 1 1 3 11-11 4
10. Lucaret 4 1 1 2 6-6 4
11. RacoviŃa II 5 1 1 3 10-18 4
12. Sanovita 4 1 0 3 5-16 3
13. Babsa 4 0 0 4 4-14 0

Seria I

In aceasta etapa se va disputa o partida interesanta intre Icloda si Cartier Dragan, ambele echipe au suferict esecuri etapa trecuta si vor sa faca cat mai repede uitat acest dus rece, de aceea ne asteptam laun meci interesant. Restul etapei programeaza pentru echipele care conduc clasamentul meciuri relativ usoare AC Lugoj intalneste pe Racovita II, iar Stiuca se deplaseaza la Belint unde isi desfasoara meciurile de acasa Babsa. In continuare restul partidelor:
Stanciova - Progresul Boldur
Tapia - Lucaret
Sanovita - Nitchidorf
Iosifalău - nu joacă

AS Bodo - Manastiur II

Duminica de la ora 16:00, pe terenul din Bodo va avea loc meciul dintre AS Bodo si Manastiur II. Bodo spera sa obtina prima victorie din acest sezon impotriva unei echipe care a obtinut prima victorie etapa precedenta impotriva Tomestiului, echipa ce a evoluat sezonul trecut in Campinatul Judetean. Rezultatele de pana acum au fost dezastruoase pentru Bodo care a adunat doar 2 puncte desi a evoluat pe propriul teren in 3 meciuri.
Speram ca in aceasta partida sa avem parte si de sansa.

Clasament Seria II

1. Cutina 11 p
2. Vointa 10 p
3. Nadrag 8 p
4. Criciova 8 p
5. Gavojdia 7 p
6. Manastiur I 6 p
7. Dumbrava 6 p
8. Faget 4 p
9. Manastiur II 4 p
10 Tomesti 4 p
11. AS Bodo 2 p
12. Maguri 0p ( 1 Joc )

Rezultate etapa 5 Seria II

Criciova - Bodo 2-0
Faget - Cutina 5-6
Vointa - Dumbrava 6-0
Manastiur II - Tomesti 1-0
Gavojdia - Manastiur I 3-1
Maguri - Nadrag 0-3

Program etapa 6 seria II

Bodo - Manastiur II ora 16.00
Dumbrava - Nadrag ora 11.00
Manastiur I - Faget ora 11.00
Tomesti - Gavojdia ora 11.00
Vointa - Criciova ora 13.30 teren calarie
Cutina - Maguri ora 11

Seria I

In seria I pe primul loc se afla Stiuca si AC Lugoj, ambele acumuland cate 12 puncte fiind despartite de golaveraj. Stiuca reusind in acesta etapa scorul etapei invingand Sanovita cu 8-0, iar AC Lugoj castigand la o echipa cu pretentii Cartier Dragan cu 1-2. Icloda care avea maxim de puncte dupa patru etape a pierdut la Nitchidorf cu 2-1, iar Boldur a invins mai lejer decat o arata scorul final 5-1 pe Sanovita, acumuland 9 puncte la fel ca Icloda si Nitchidorf care au insa un meci mai putin si Tapia, fiind si ele despartite de golaveraj aflanduse pe locul trei.