AS BODO

Cronica de la Mănăştiur

Teren Mănăştiur: foarte rau, Spectatori: 50

Arbitri: Boicu Vlad - Miculaiciuc Petru - Tepes Marius. Obs: Lepadat

Mănăştiur - AS Bodo 2-2 ( 2-1), la scorul de 2-2 in min 68 arbitrul central al partidei a oprit meciul dupa ce a fost lovit in fata de catre un jucator al gazdelor.
In min 65 la un contraatac 3 la 1 al echipei noastre purtat pe partea dreapta ultimul aparator al gazdelor opreste mingea cu mana iar arbitrul indica punctul cu var si aratand cartonasul rosu jucatorului de la Mănăştiur, moment in care jucatorii gazda au sarit la arbitru lovindul si injurandul, centralul neavand incotro fluiera sfarsitul meciului in min 68, dupa ce a mai arata un cartonas rosu unui jucator de la gazde. Rezultatul partidei va fi omologat cu 0-3 pentru AS Bodo.
Sa revenim la inceputuul meciului, pentru echipa noastra meciul a inceput practic de la 1-0 pentru ca Mănăştiurul a inscris in secunda 50 la o greseala afundasilor nostri. Meciul sa disputat pe un teren mocirlos cu belti in fata portilor a fost un adevarat chin pentru toti jucatorii. In min 23 gazdele majoreaza diferenta la 2-0 dupa ce portarul nostru nu reuseste sa ajunga la o minge sutat slab care s-a oprit din cauza apei din fata porti iar varful gazdelor inscrie. Incet echipa noastra pune stapanire pe joc nu inainte ca Mănăştiurul sa rateze o ocazie rarisima de la 1 metru de poarta goala.
In min 31 la o lovitura libera executata de Adi de langa coltul terenulul Robi inscrie cu capul pentru 2-1. Pana la pauza echipa noastra mai beneficiaza de o lovitura libera de la 18 central dar portarul gazdelor prinde mingea.
La pauza in echipa noastra au loc doua modificari intra Fane in locul lui Adi si in locul lui Cristi intra Nicu. In min 57 Ilie dribleaza un fundas al gazdelor si suteaza imparabil de la 17 m in coltul lung si reuseste egalarea. In min 60 iese Eugen si intra Radu, dupa care urmeaza faza din min 65 pentru ca in min 68 arbitrul sa opreasca meciul.
Un meci bun al echipei noastre pe un teren foarte rau, iar noile achizitii si-au pus amprenta asupra jocului si au dovedit ca a meritat legitimarea lor.

Echipa:
99 Zanoaga II, 2 Adi (C) ( min 46, 14 Fane), 3 Ababi, 5 Robi, 6 Samu, 16 Cristi (min 46, 18 Nicu), 7 Ilie, 8 Eugen ( min 60, 13 Radu), 17 Vlaiconi, 9 Csabi, 19 Dani
Rezerve:
12 Alex, 13 Radu, 14 Fane, 18 Nicu, 10 Florin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii fara injurii.