AS BODO

Victorie la limită



AS Bodo - Tomeşti 1-0 (1-0)

Marcator:Csabi min. 1

Teren Bodo: bun, Spectatori: 70

Arbitri partidei au fost:
Miloşoni - Homoc -
Todea . Obs: Miloşoni

99.
Zănoagă, 2. Adi, 18. Ababi, 5. Robi (C), 3. Samu, 4. Ilie (min. 46, 6. Nicu), 10. Florin, 17. Vlaiconi
( min. 46, 16. Cristi) 15. Eugen ( min. 55, 13. Radu), 20. Dani, 9. Csabi

Rezerve: 12. Alex, 11. Zănoagă I, 15. Adi P

Meciul începe cum nu se poate mai bine pentru Bodo, chiar în primul minut al partidei după un un-doi între Florin şi Vlaiconi , Florin îl lansează pe Csabi cu o minge peste apăratorii Tomeştiului, Csabi prelungeşte mingea cu capul şi scapă singur cu portarul advers, îl driblează şi pe acesta şi înscrie în poarta goală. Acest gol a fost primul marcat de Csabi în campionatul acesta.
În rest mai notăm o fază periculoasă la poarta adversă în min. 23 Samu şutează de la 20 de metri portarul respinge în faţă de unde Csabi şi Eugen nu reuşesc să înscrie. Până la pauză nu se mai întâmplă nimic deosebit.
În partea a doua a meciului Tomeştiul forţează egalarea dar tot Bodo este aproape de a majora diferenţa în min 67 când Cristi scapă pe partea dreaptă centrează în faţa porţii, unde nu se afla nici un jucător de la Bodo care să împingă mingea în poartă.
În min 91 Dani scapă central spre poartă, şutează de la 14 metri în bara laterală, ca apoi oaspeţii să beneficieze de o lovitură liberă de la 22 metri lateral stânga dar Zănoagă II respinge din vinclul porţii şi astfel se termină meciul cu victoria echipei AS Bodo care acumulează 20 de puncte şi urcă în clasament pe locul 6 la egalitate cu Criciova, despărţite de golaverajul superior al celor din Criciova, echipă ce are şi un meci mai puţin.

Bravo băieţi!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii fara injurii.