AS BODO

Cronica de la Dumbrava


Duminica 11.04.2010 ora 11
AS Dumbrava - AS Bodo-Balinţ 1-1 (1-0)
Marcator: Cristi min. 51
Teren: foarte prost, îmbibat cu apă, mocirlos
Spectatori: aprox. 50


Arbitrii:
Daminescu Dan - Pascu Virgil şi Roibu Andrei.
Observator:
Filievici

Zănoagă II (57' Alex) - Cristi, Robi (C), Tibi, Samu - Ilie (70' Darius) , Vlaiconi, Lau (46' Adi) - Csabi (46' Nicu), Zănoagă I, Dani

Terenul s-a prezentat în condiţii execrabile, fiind îmbibat cu apă după ploaia cazută în noaptea de dinaintea meciului, fiind o adevărată mlaştină.
Meciul începe cu o dominare din partea echipei noastre, dar fără a pune in real pericol poarta gazdelor. În min. 26 Csabi scapă singur cu portarul, dar portarul reuşeşte să reţină mingea înainte de a fi ajunsă de Csabi. După min. 30 terenul devine impracticabil, devenind imposibil de jucat fotbal. În min. 40 are loc deschiderea scorului, gazdele beneficiază de o lovitură de la colţ şi în urma unei greşeli de marcaj marchează primul gol al meciului.
La pauză în echipa noastră au loc două înlocuiri.
În partea a doua a meciului forţăm egalarea pe care o şi reuşim în min. 51 când am beneficiat de o lovitură liberă de la centrul terenului executată de Adi care la pauză a intrat în locul lui Laurenţiu, iar din 6 metri Cristi ruşeşte cu o lovitură de cap să înscrie golul egalizator. După primirea golului gazdele forţează dar nu reuşesc să pună în pericol poarta apărată de Alex care i-a luat locul lui Zănoagă II. In min. 63 şut din interiorul careului reţine Alex, în min. 80 gazdele expediază un şut de la 20-22 de metri puţin peste poartă, în min. 86 Vlaiconi execută o lovitură liberă de la marginea careului, Zănoagă I reuşeşete să marcheze dar tuşierul anulează golul pe motiv de offside la Dani care nici nu a atins mingea. În min 87 atacantul gazdelor scapă singur cu Alex, dar acesta îi fură mingea atacantului, pentru ca peste doar un minut Zănoagă I să rateze ocazia meciului singur cu portarul trimite din plonjon cu capul peste poartă. Arbitrul întâlnirii fluieră sfârşitul meciului după cele 5 minute de prelungiri.
Per ansamblu un meci bun făcut de echipa noastră, însă finalizarea a lăsat de dorit. Pentru noi urmează a doua deplasare consecutivă, la Voinţa Lugoj.




8 comentarii:

  1. Sambata avem cu voi :>:>!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fortza Nadrag!!!!Nadrag-Criciova 1-1;Nadrag-Gavojdia 2-1...cu Criciova am jucat rau,pacat ca am pierdut cele 3 puncte si am ramas doar cu 1 iar cu Gavojdia,ieri(Sambata 10.04.2010)a fost binisor :d.Am fost condusi cu 1-0 deja din minutul 5 dar am revenit cu gol inainte de pauza iar dupaceea `copilul teribil` al Nadragului,Cristian Mitroi a adus victoria spre bucuria suporterilor numerosi veniti in tribuna...Bine ca am batut......Hai Nadragul!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. La AS BODO mai primiti in echipa???k ar dori un preten!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Momentan avem 20 de jucatori legitimati, dar depinde ce poate prietenul tau

    RăspundețiȘtergere
  5. Poi da depinde de voi dak va palce cum joaca si dak este bun...numa cum ati putea vedea cum joaca k sa stie???

    RăspundețiȘtergere
  6. Are legitimatie prietenul tau? Ar mai un lucru destul de important, transportul lui la Bodo ca acolo jucam noi meciurile, plus in majoritatea cazurilor cand jucam in deplasare, plecarea se face tot de la Bodo. Daca ai putea sa trimiti o inregistrare cu prietenul tau jucand fotbal pe adresa as.bodo@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere

Comentarii fara injurii.