AS BODO

Înfrângere ruşinoasă

Voinţa Lugoj - AS Bodo-Balinţ 5-0 (0-0)
Teren Hipodrom, rău, cu belţi
Spectatori apox. 50

Echipa:
Alex
Ababei, Robi, Tibi, Samu( 73' Vodă)
Nicu ( 80' Misi), Vlaiconi, Eugen
Csabi, Zănoagă I, Dani

Pe bancă: Blidariu

Deşi este un rezultat ruşinos, doar neşansa echipei noastre a facut ca Voinţa să câştige cu 5-0 pentru că în prima repriză gazdele nu au avut nici un şut pe poartă, iar echipa noastra a ratat cateva ocazii de a deschide scorul, cum ar fi lovitura libera din min. 27 cand Dani a şutat in bara transversală, apoi in min. 34 Robi suteaza de la 30 de metri dar cu un un reflex portarul gazdelor respinge.
Ce a urmat în a doua repriza pare rupt din realitate, in min. 50 la o bâlbâială la marginea careului atancantul gazdelor şuteaza la colţul lung şi deschide scorul, 1-0, in min. 57 scorul devine 2-0 şut de la marginea careului langa bara, in min. 60 Dani scapă singur pe partea dreapta este tras de tricou dar reuşeşte să paseze in faţa porţii de unde Zănoagă nu reuşeşte să împingă mingea in plasă. In min. 64 Voinţa majoreaza scorul din lovitura liberă de la 16 metri central in urma unui henţ făcut de Robi, 3-0, In min 71 scorul devine 4-0 in urma unei greseli a portarului nostru. Scorul final este stabilit tot în urma unei greşeli, dar de data aceasta, greşeala ii aparţine tuşierului care nu a semnalizat un offside şi scorul a devenit 5-0.
Dupa un asemenea rezultat nu sunt prea multe de spus, doar de învaţat să nu repetăm greşelile din repriza a doua şi mai multă concentrare la finalizare.

4 comentarii:

  1. Am fost prea buni ieri cu toate k un teren varza!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer,mult respect pentru cei ce se ocupa de acest site!!!bafta AS Bodo,imi pare atat de rau ca nu am mers la Faget(FC Nadrag),sper sa invinga baietii maine pe Maguri:d.Daca doriti mai multe sa vorbiti cu mine,va las adresa mea de messenger:`stancu.ciprian`si voi vorbi cu voi cu cea mai mare placere..cu stima si respect,un jucator de fotbal al Nadragului...fortza Bodo&profesorii de acolo :p!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nadrag-Maguri 7-0!!!3-0 a fost la pauza,pacat ca ati pierdut cu Criciova...multa bafta in continuare!Mary,Nadrag..

    RăspundețiȘtergere
  4. hai nadragu!!!!!!!!!mary e cel mai bun fundas din serie parerea mea....bafta la toate echipele fiti ferplay .....cristi(chyty)....jucator la FC Padesu Nadrag id: " crystynhyo_19 "

    RăspundețiȘtergere

Comentarii fara injurii.