AS BODO

Cronica de la Făget

Flacăra II Făget - AS Bodo/Balinţ 3-1 (1-0)
A marcat Csabi 80'

Teren Flacăra, foarte bun
Spectatori: 20

Arbitrii: Copaci Ion - Bârzava Adrian, -
Obrservator: Tonenchi Dragoş

Echipa

Zănoagă II
Samu - Tibi - Robi(C) - Fane ( 60 Misi)
Cristi(46 Alex) - Ilie - Vlaiconi - Nicu
Csabi - Zănoagă I


La această partidă doar 13 jucători au făcut deplasarea şi din nou doresc să mulţumesc celor prezenţi la Făget din partea conducerii echipei.
Partida a început cu o dominare teritorială a echipei noastre, însă fărăr a periclita serios poarta gazdelor. În min 23 Cristi este faultat de către un fundaş al gazdelor, suferind o luxaţie la umărul stâng. În min 28 Făgetul rămâne în inferioritate numerică după ce jucătorul cu nr 5 este eliminat pentru că la lovit pe Fane cu piciorul după ce acesta a fost faultat. Făgetul reuşeşte să deschidă scorul în min 37 la o greşeală de marcaj a lui Nicu. Făgetul mai are o ocazi mare dar Zănoagă II reuşeşte săp respingă. Scorul la pauză a fost 1-0.
La pauză delegatul echipei Flacăra II Făget, face o contestaţi la adresa jucătorului Vlaiconi, precum că ar fi jucat în acest an la echipa din Belinţ, din campionatul judeţean. Lucru total nefondat, delegatul menţionând că jucătorul Vlaiconi joacă pe adeverinţă medicală şi Cartea de identitate, fapt care după opinia lui contravine regulamentului. Doresc să adaug un paragraf dinRegulamentul de organizare a activităţii fotbalistice, care spune în felul următor: la articolul 52, aliniatul 2 "
În mod excepţional, în lipsa unor carnete de legitimare, se admite identificarea cu cartea de identitate însoţită de dovada existenţei vizei medicale, cu respectarea numărului minim de carnete de legitimare.

Existând acest mod excepţional, datorită faptului că, clubul nostru a solicitat eliberarea unui duplicat a legitimaţiei jucătorului Vlaiconi înainte de începerea returului actual, nu s-a putut realiza acest lucru datorită lipsei carnetelor la AJF, la clubul nostru s-a conformat regulamentului în vigoare.

În repriza a două Făgetul începe foarte bine reuşind să se desprindă la 3 goluri diferenţă pe tabela de marcaj, într-un interval de 10-15 din repriza secundă. În ultimul sfert de oră echipa noastră forţeazuă marcarea golului de onoare, lucru pe care îl reuşeşte Csabi în min 80, care preia mingea cu capul la centrul terenului şi scapă singur cu portarul advers şi înscrie pentru 3-1. Peste alte câteva minute Nicu singur cu portarul la 7-8 metri de poartă pasează în lateral lui Alex, care centrează dar portarul reuşeşte să reţină mingea.

Meciul se termină după cele 3 minute de prelungiri arătate de către centralul partidei cu scorul de 3-1.

După meci delegatul nostru solicită tabelul nominal cu jucătorii care au drept de joc doar la echipa de nivel superior, pentru a o confrunta cu jucătorii trecuţi pe raportul de arbitraj, nu i-se poate arăta pentru că delegatul echipei din Făget nu a pus-o la dispoziţia noastră, lucru care contrvine aceluiaş regulament de organizare, care la articolul 21, aliniatul 7 spune în felul următor: La jocurile echipei de categorie inferioară, delegatul clubului este obligat să anexeze la raportul de arbitraj, o dată cu înscrierea jucătorilor și oficialilor, lista cu cei 15 jucători care au drept de joc numai la echipa de categorie superioară, înregistrată la forul competent, pentru ca delegatul echipei adverse să o poată verifica și, după caz, să poată formula eventuale contestații. În cazul în care contestația formulată pentru aceste motive este întemeiată, echipa vinovată va pierde jocul prin forfait.

În consecinţă delegatul echipei depune o contestaţie pentru lipsa tabelului nominal.


Despre jocul echpei noastre unul destul de bun, lucru recunoscut şi de gazde, ţin să felicit si eu toţi jucătorii pentru dăruirea de care au dat dovadă, începând cu portarul Zănoagă II care a reuţit câteva intervenţii salvatoare, Samu care a jucat fără greşeală şi Ilie care este într-o evidentă creştere de formă.


Click pentru galerie foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii fara injurii.