AS BODO

Cronica de la Mănăştur

AS Mănăştur II - AS Bodo-Balinţ 2-2 (1-1)
Marcatori AS Bodo: Dani 12' , Csabi 68'
Teren Mănăştur cu denivelări
Spectatori: 50

Arbitrii: Ciorogaru Flavius - Magiaru, Cristescu
Observator:

Echipa:

Zănoagă II
Samu - Robi(C) - Tibi - Fane ( 60' Mişi)
Alex
Csabi - Vlaiconi - Nicu
Dani - Zănoagă I

Filmul meciului

Deschiderea scorului are loc destul de repede, la un atac al gazdelor mingea ajunge la vârful gazdelor care de la 17 metri şutează slab dar terenul fiind plin cu denivelări atinge pământul din faţa lui Zănoagă II şi îl păcăleşte pe acesta intrând în poarta.
Egalarea are loc la faza imediat următoare când Vlaiconi îl lansează pe Dani care scapă de marcajul fundaşului şi înscrie cu un şut de la 10 metrii lateral stânga înscrie golul de 1-1.
Gazdele forţează golul dar în minutul 32 Zănoagă I este aproape de a marca dar şutul lui din voleu de la 12-13 metrii trece puţin peste poartă.
La pauză Mănăştur II efectuează două înlocuiri, deşi pe foaia de arbitraj au trecut doar 12 jucători.
În repriza secundă gazdele cu forţe prospete reuşesc să înscrie din lovitură de la 11 metrii corect acordată la un fault al lui Zănoagă II, era minutul 64 şi scorul devenea 2-1. Gazdele forţează desprinderea dar Alex îl lansează pe Dani care scapă alături de Csabi singur cu portarul, îl lobează pe portar care a ieşit în întâmpinarea celor doi, Csabi plecat din poziţie regulamentară împinge în plasă mingea restabilnd egalitatea şi scorul avea să devenea 2-2 în minutul 68.În minutul 70 Zănoagă I execută o lovitură liberă din zona cercului de la centrul terenul, respinge greu portarul din vinclul porţii sale.
Pe un fond de relaxare a echipei noastre, gazdele trec în 3 rânduri pe lângă golul care putea să le aducă victoria dar în minutul 74 Zănoagă II cu vârful degetelor respinge mingea în corner, corner care rămâne fără rezultat. Apoi în minutul 77 şut de la 14 metri al gazdelor respinge cu piciorul Zănoagă II, pentru ca în minutul 83 să reţină de sub bară o lovitură expediată cu capul.
Cu toate că Mănăşturul dorea victoria, în minutul 88 Dani, care a fost cel mai bun jucător al nostru în această partidă, nu reuşeşte să şuteze suficient de tare ca mingea să intre în poarta goala dupa ce driblase şi portarul, acestfapt datorându-se sprintului de peste 30 de metrii.
Per ansamblu AS Bodo a obţinut cea ce şi-a propus, adică să nu piardă, cu toate că au făcut deplasarea doar 12 jucători, pentru acest lucru îi felicităm.
După cum scris mai sus, AS Mănăştur II a efectuat la pauză 2 înlocuiri, deşi pe foaie au trecut doar 12 jucători şi puteau efectua doar o singură înlocuire. Delegatul echipei noastre a depus în acest sens o contestaţie, iar în prealabil împreună cu centralul partidei au ferificat carneţul pe care arbitrul şi-a notat, cartonaşele şi înlocuirile, fiind trecute cele 2 înlocuiri, pe teren au intrat jucătorii cu numerele 9 şi 15, ieşind jucătorii cu numerele 11 şi 13.
Acum aşteptăm decizia CMF Lugoj în privinţa rezultatului.

Felicitări!!!

Click pentru galerie foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii fara injurii.