AS BODO

Victorie meritată

AS Bodo/Balinţ - Atletico Gavojdia 2-0 (1-0)
Au marcat: 14' autogol, 82' Dani

Teren Bodo, puţin umed.
Spectatori : 80

Arbitrii: Daminescu Dan - Claudiu Mihai, Todea Adrian
Observator: Miloşoni Caius

Echipa

Zănoagă II
Adi - Tibi - Robi(C) - Samu
Cristi - Ilie(74 Alex) - Vlaiconi - Dani ( 84 Misi)
Csabi - Zănoagă I(68 Nicu)

Pe bancă: Fane

Filmul meciului:
Meciul începe cu o uşoară dominare din partea echipei noastre, forţând o deschidere a scorului cat mai rapidă, lucru ce se şi întâmplă în minutul 14, când la un aut bătut lung de către Robi, un fundaş al celor din Gavojdia introduce mingea în propria poartă. Gavojdia iese mai mult la joc încercând incursiuni pe partea dreaptă a lor de atac, dar Samu a fost tot timpul la post, jucând aprope tot meciul fără greşeală.
Totuşi oaspeţii puteau egala în min 27, dar Zănoagă II a reuşit să respingă mingea şutată de la 17-18 metri, pentru ca în min 33 Csabi scapă singur cu portarul dar este ajuns din urmă de fundaş, care il deposedează, în min 37 Zănoagă scapă pe partea dreaptă pasează la Csabi dar acesta este blocat în ultimul moment, iar faza ramâne fără rezultat. Un minut mai târziu începe o ploaie torenţială, care durează până la finalul primei reprizei.
În a două repriză Gavojdia încercă să atace, dar fundaşii echipei noastre conduşi din teren foarte bine de Tibi, reuşesc să respingă atacurile oaspeţilor. În min 65 Csabi vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat, moment în care are loc prima schimbare în echipa noastră, iese Zănoagă I care avea un cartonaş galben şi întră Nicu.
Gavojdia forţează egalarea dar tot ce reuşesc este o bară în min 70. În min 72 Dani scapă singur pe partea stângă dar şutează defectuos. În min 74 are loc a doua schimbare la noi, iese Ilie care a făcut un joc bun la mijlocul terenului şi intră Alex pe postul de închizător , pentru a reuşii menţinerea rezultatului de 1-0.
Deşi am evoluat în 10 jucători tot noi am reuşit să marcăm, în min 82 Nicu îl vede demarcat pe Dani la centrul terenului îi pasează acestuia, dribleză un fundaş şi singur cu portarul, îl culcă pe acesta şi înscrie în poarta goală pentru 2-0.
După marcarea golului Dani este înlocuit cu Mişi.
Centralul Daminescu după cele 3 minute de prelungiri fluieră sfărşitul meciului, pecetluind victoria echipei noastre AS BODO/BALINŢ cu 2-0.

Merită felicitări în, mod special Dani pentru travaliul depus, Samu care jucat exact, Adi pentru singuranţă, alături de Tibi şi căpitanul echipei Robi şi să nu uităm de portarul echipei Zănoagă II.

Galerie foto

Un comentariu:

Comentarii fara injurii.