AS BODO

Padeşul Nădrag învingătoare şi la Tomeşti

AS Tomeşti - Padeşul Nădrag 0-2(0-1)
Au marcat: Tudor din penalty min.4 şi Pistolea min.89.

Padeşul Nădrag a reuşit o victorie importantă în deplasarea de la Tomeşti, scorul final a fost 0-2, iar la pauză Nădrag conducea cu 1-0. La scorul de 0-1 Tomeştiul a ratat un penalty, acordat pentru un henţ în suprafaţa de pedeapsă a echipei din Nădrag.
Vom revenii cu amănunte!

6 comentarii:

  1. un meci echilibrat,frumos,cu ritm bun,un meci ca de judet am putea spune...La 1-0 daca marcam din penalty,altfel ar fi fost situatia...insa asta e fotbalul:)
    Hai Tomestiu!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce pot spune!!!
    un meci ce promovarea,echilibrat cu oaczii in ambele parti,rezultatu nu-i prea corect..

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt de acord cu tine,a fost un meci echilibrat cu un ritm bun.Eu sunt unul dintre fundasii centrali ai echipei din Nadrag si am ramas placut surprins de fair play ul dovedit de atacantul care il aveam in marcaj,numarul 17,capitanul lor.Bravo,ai castigat respectul meu..Fortza Nadrag!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. un meci echilibrat ! Nadrag a dominat si a avut momente in care a fost dominata:)merita isa victoria -dar nu la scoru acesta(2-0)!un 1-0 sau 2-1 ar fi fost mai corect ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. un meci frumos demn de locul 1 si 2, ambele echipe si-au jucat sansa, aprecieri speciale pt nr 10 de la nadrag si fundasul central care a respins aproape tot, nota 2 pentru nr 9 de la nadrag care a injurat continuu si fara nici o rusine fundasul dreapta al echipei tomesti(lipsa de respect amice) ,poate ar trebui k antrenorul de la nadrag sa se autosesizeze in privinta lui, in rest cam toti jucatorii si-au vazut de joc ploaia rece a fost un dusman al spectacolului fotbalistic pentru cei care au venit la spectacol si nu la aruncat injurii

    RăspundețiȘtergere
  6. ai pus punctul pe `i`.Felicitari pentru comentariu,sunt de acord cu tine,in teren jucatorii trebuie sa si vada numai de joc si atat.Fara cearta sau injuraturi..respect Tomesti,sincer...

    RăspundețiȘtergere

Comentarii fara injurii.