AS BODO

Primul amical!

Duminică de la ora 19 vom disputa primul meci amical din vacanţa de vară, împotriva echipei din Cutina. Echipă ce va activa din toamnă în eşalonul 5. Partida va avea loc pe stadionul din Leucuşeşti, care a fost cosmetizat pentru a putea fi omologat de către AJF Timiş, stadion pe care îşi va disputa partidele de acasă echipa AS Cutina-Bethausen din Liga V.

Victorie la scor împotriva Cutinei !!!

AS Bodo - FC Cutina 6-2(2-1)
Au marcat:
Vlaiconi 25, Dani 31, 53, 58, Csabi 74, Zănoagă I 84

Teren Bodo, acceptabil
Spectatori aprox. 75

Arbitrii:
Loba - Coşleba, Todea
Observator:
Lazăr Ioan

Echipa:

Zănoagă II
Samu - Robi - Tibi(70, Nicu) - Fane
Cristi - Vlaiconi - Ilie(60, Alex)
Zănoagă I
Csabi(C) - Dani

Partida dispută împotriva echipei FC Cutina a avut o conotaţie mai specială, datorită faptului că distanţa dintre cele două localităţi, Bodo şi Cutina este de doar 3 km şi a locului ocupat de Cutina în clasament au făcut ca această partidă să fie una mai specială.
FC Cutina s-a prezentat la Bodo lamentabil, fiind învinsă de echipa noastră AS Bodo la un scor care nu lasă loc de comentarii.
Cutina a dorit să dispute această partidă în tricouri albe, pe care era inscripţionat pe piept cu marker "Campionii", cum şi echipa noastră era echipată tot cu tricouri albe şi ar fi trebuit să schimbăm echipamentul, observtorul partidei nu a permis echipei FC Cutina să dispute partida cu inscripţia "Campionii" şi astfel au schimbat echipamentul.
Partida a început cu o dominare din partea echipei noastre, iar în min 12 Vlaiconi centrează în careu de unde Csabi reia cu capul în bara transversală, mingea a revenit în teren şi Dani singur cu portarul şutează peste poartă . Cutina încercă să atace dar nu reuşeşte mare lucru. În minutul 25 are loc deschiderea scorului, Bodo beneficiază de un corner de pe partea stângă, executat de Vlaiconi, fundaşii Cutinei resping în afara careului pană la Robi, care şutează fără preluare, portarul respinge mingea în lateral, care ajunge la Vlaiconi care şutează la colţul scurt înscriind pentru 1-0. Cutina forţează egalarea cu şuturi de la distanţă dar Zănoagă II este la post dând siguranţă echipei. 2-0 avea să fie în minutul 31 cand Dani scăpat de marcajul fundaşilor adversi înscrie. Cutina reuşeşte să marcheze pentru 2-1 în minutul 37 cu o lovitură de cap. Pană la pauză nu se mai întâmpla nimic deosebit, rezultatul primei reprize fiind 2-1 pentru AS Bodo.
Repriza a doua începe în aceeaşi dominarie din partea noastră. În minutul 53 Dani marchează pentru 3-1 după o recuperare la mijlocul terenul al lui Cristi care îl lansează pe Csabi, acesta şutează de la 20 m lateral dreapta din nou în bara transversală mingea apoi ajunge la Dani care reuşeşte dubla. Peste 5 minute Dani reuşeşte tripla, Zănoagă I îl lansează pe Csabi care fiind în offside nu continuă fază dar portarul oaspeţilor cu fundaşul central se invită reciproc la minge şi Dani pe fază fură mingea la 20 metri de poartă driblează portarul şi înscriind pentru 4-1. Cutina total debusolată nu se regăseşte pe teren. În minutul 60 are loc prima schimbare la echipa noastră, iese Ilie care a făcut un joc bun pe banda stângă şi intră Alex. În minutul 64 Csabi încrie pentru un 5-1 neverosimil, acelaşi Zănoagă I îi pasează lui Csabi care trece de fundaşi centrali ai Cutinei şi marchează. În minutul 70 are loc a doua schimbare în echipa noastră, iese Tibi care a evoluat perfect în apărare şi a intrat Nicu. În minutul 75 pe un fond de relaxare al echipei noastre Cutina marchează pentru 5-2. În minutul 78 beneficiem de o lovitură liberă la centrul terenului, executată de Cristi, mingea ajunge la Zănoagă I care îi pasează lui Alex dar tuşierul semnalizează offside. În minutul 84 Nicu driblează 4 adversari, apoi îi pasează lui Zănoagă I care reuşeşte să marcheze pentru 6-2. După cele 3 minute de prelungiri arătate de centralul partidei, acesta pune punct umilenţei la care a fost supusă echipa care a câştigat seria II a Campionatului Municipal Lugoj şi a promovat în premieră în Campionatul Judeţean Timiş.

Avancronica AS Bodo - AS Cutina

Duminică de la ora 11, in ultima etapă a campionatului vom întalnii pe teren propriu, formaţia din Cutina, care este virtual promovată în liga a V.
Arbitrii partidei vor fii: Loba - Coşleba şi Todea, iar observator va fi Lazăr Ioan.
Vremea se anunţă frumoasă şi 22° C la ora meciului.

Ultima etapă mai cuprinde următoarele partide:

Sâmbătă,

ora 18: Tomeşti - Mănăştur I

Barbu Roland - Constândana B. - Stănuţ A.

Obs: Popovici D.

Duminică,

ora 10: Voinţa - Nădrag:

Rotaru Marius - Cristescu Mircea - Draguţ I.

Obs: Tismănaru G.

ora 11: Dumbrava - Gavojdia:

Nicolescu Bogdan - Iovescu D. - Soreanu G.

Obs: Lăzărescu I.

ora 11: Mănăştur II - Făget II:

Şerbănoiu Claudiu - Bârzava Adrian - Ciutac.

Obs: Miloşoni C.

ora 16: Criciova - Măguri:

Nanu Elvis - Bozdog Lavinia - Corduneanu Marian.

Obs: Bota M.