AS BODO

E sigur! Returul va incepe in 11 martie.

In urma cu cateva minute sa incheiat sedinta Comisiei de Organizare a CMF Lugoj.
Membrii comisiei au hotarat de comun acord cu delegatii prezenti la aceasta intalnire ca returul Campionatului Municipal sa inceapa in data de 11 martie.

Lazar Ioan, presedintele CMF Lugoj a declarat urmatoarele:

"Doresc sa informez pe aceasta cale, ca returul va incepe in 11 martie, iar in cazul in care pana la urmatoarea intalnire a Comisie de Organizare, care va avea loc saptamana viitoare in 6 martie de la ora 17, formatiile care nu vor face dovada platii taxei de participare anuala, nu vor fi programate in prima etapa a returului."

Echipele saluta hotararea de amanare a returului!



Mai jos va prezentam opinia catorva persoana implicate in Campionatul Municipal referitor la decizia de amanarea a returului cu o saptamana.

Vasile Ciorogar, antrenor Micro I Lugoj:
"Avand in vedere vremea neprielnica din ultima perioada, consider ca aceasta amanare cu o saptamana a returului este benefica tuturor celor implicati. Alt fapt de care trebuie tinut cont este starea terenurilor, care sunt cum sunt la acest nivel."

Mihai Anghel, finantator Vointa Lugoj:
"Foarte buna aceasta hotarare de amanare, din punctul meu de vedere cel mai bine ar sa incepem returul in 18 martie."

Ciprian Milutin, presedinte AS Boldur:
"Dupa parerea mea aceasta amanare nu ajuta pe nimeni, nu inteleg de ce este atat graba sa incepem returul. Duminica am avut programat un amical si nu am putut sa jucam deoarece zapada masura 80 de cm pe teren. Daca ar fi dupa mine as incepe returul in 25 martie."

Raul Darabant, presedinte AS Gruni:
"Foarte bine ca sa amanat. Sa se mai amane cu o saptamana sau doua. La Gruni terenul este complet acoperit de zapada, am masurat zapada si are peste 30 de centimetri."

Roland Breazu, jucator AS Jabar:
"Este cea mai buna hotarare, acum se merge la patinoar, nu la fotbal. Abia daca vom reusi sa jucam una sau doua meciuri amicale pana incepe returul, deoarece vrem sa urcam in clasament sa nu terminam pe ultimul loc campionatul"

Startul returului se amana!

Intrunita marti, 14 februarie Comisia de Organizare a CMF Lugoj a luat hotararea ca startul returului Campionatului Municipal de Fotbal Lugoj sa fie amanat cu o saptamana, pana in data de 11 martie, datorita conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada.
Urmatoarea intalnire a CMF Lugoj va fi in data de 21 februarie de la ora 17 la Casa de Cultura din Lugoj.
Ioan Lazar, presedintele Comisiei de Organizare a CMF Lugoj avertizeaza echipele participante, ca pana la sedinta din 28 februarie sa aiba actele in regula. In cazul in care vor fi echipe cu probleme, ele nu vor fi programate in prima etapa a returului, iar la doua neprogramari risca excluderea din campionat.

Info Comisia de Organizare a CMF Lugoj

In data de 14 februarie, incepand cu orele 17, va avea loc la Casa de Cultura din Lugoj prima intalnire cu delegatii echipelor participante la Campionatul Municipal de Fotbal Lugoj.
Presedintele Comisiei de Organizare a CMF Lugoj, dl Lazar Ioan, roaga delegatii echipelor inscrise in Campionatul Municipal sa fie prezenti la aceasta intalnire, deoarece se vor discuta probleme si aspecte importante referitor la reluarea Campionatului Municipal.