AS BODO

Cea mai în formă echipă din municipalul lugojean!!!

AS Padeşul Nădrag - INVINCIBILĂ


Sursa - Foaia nădrăgeană

60 de comentarii:

  1. Clar CEA MAI BUNA ECHIPA! Felicitari,tineti-o tot asa! Fortza Nadrag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru ce ai postat pe site!Hai Nadragul!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tomestiu va castiga seria :)

    fara nici o problema ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba orbilor nu vedeti ca Tomesti este la egal cu nadragi? Oricum Tomesti va castiga seria

    RăspundețiȘtergere
  5. nu raspundeti la injurii...e vorba de educatie aici..Nadrag este o echipa buna cu jucatori foarte tineri.I-am vazut jucand la Tapia,o echipa cel putin de Judet.Bravo Nadrag tineti o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  6. mai astia educati din nadrag...cum fu' knd ati marcat 2 goluri din offside cu baietii de la Costei???Ramane de vazut cine va castiga campionatul e lung!

    RăspundețiȘtergere
  7. esti cam tinerel tu care vorbesti de Nadrag urat..daca erai mai invarsta,probabil stiai ce inseamna Nadrag pentru Tomesti...

    RăspundețiȘtergere
  8. ia auzi sj la asta!!!

    pai ce inseamna Nadrag??? da de alea 2 goluri marcate din OFSIDE cu Costei nu zici nimic???

    lasa-te d fotbal!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. ok,renunt primul..am dat 2 goluri din ofside si 30 din penalty..saracii de noi,am avut noroc in fiecare meci si am batut la limita...of,of..etapa asta presimt ca va incurcati..

    RăspundețiȘtergere
  10. ma nu are rost sa va mai certati...merge si Tomesti si Nadrag in judet si gata:))

    RăspundețiȘtergere
  11. ce sa insemne Nadrag pt Tomesti ma???

    RăspundețiȘtergere
  12. Nadrag-Maguri 18-2.dintre care 10 din ofside si 7 din penalty....Bravo Nadragul!

    RăspundețiȘtergere
  13. nenea care spune ca renunta primul:))
    de ce renuntati ? daca stiati ca o sa renuntati dc ati mai intrat in polemici?

    pai ori suntem golani ori nu mai suntem :))


    =)) free jiji

    RăspundețiȘtergere
  14. deci totusi or fost 17 nu 18:))=))

    RăspundețiȘtergere
  15. unul a fost marcat regulamentar

    RăspundețiȘtergere
  16. nu va faceti griji ca nadragu o sa vina cu arbitri la tomesti sa castige!!!
    degeaba sutem golani ca nadragu nu is!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. ce taree:)))10 din ofside si 7 penalty-uri,ajungem si la Tomesti stati linistiti:D

    RăspundețiȘtergere
  18. HAI TOMESTIUL!!!FORTZA puiu Jr=))))fundas dreapta la Tomesti:)))

    RăspundețiȘtergere
  19. la meciul dintre nadrag si maguri nadrageni mai puteau marca cel putin 10 goluri insa sa ratat foarte mult singur cu portarul oricum nadragu echipa cel putin de judet

    RăspundețiȘtergere
  20. mah trisori dracu !!! noi nu jucam cu arbitrii ca uni altii!!!da un lucru ii clar ca astazi 31.10.2010.nu sa jucat fotbal intre Arsenal si Tomesti! ne-au rupt !!!au avut intrari criminale !!!la care albitru nu a scos din buzunar decat 1 cartonas galben!!!insa la retur va fi iadul pe pamant!!! nu stiu aia de la Arsenal ce ii asteapta la Tomesti!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nadrag sunteti cei mai mari hoti!!!:))

    Oricum Tomestiu nu joaca cu albitrii , asa ca voi!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Nadrag a dat dovada d lipsa de respect knd a batut cu 18-2, nu se zdrobeste in halul asta o echipa care era deja in corzi pe la 7,8-0. dar ramane un mister cum o echipa supertitrata "de cel putin judet"cum reiese din coment anterioare a primit 2 goluri !??!dak maguri va dat 2 in judet term ultimii garantat

    RăspundețiȘtergere
  23. azi Tomesti a pierdut desi merita un egal pt k Arsenal nau jucat nici ei nimik,goluri de nimereala dar trebuie sa se stie k arbitrul era injurat grosolan de juc gazda care tot meciul au intrat dur si au fragmentat jocul cu simulari,iar echipa din nadrag a venit sa vada cum sunt loviti jucatorii din Tomesti si au plecat incantati k butoanele lu jiji becali functioneaza,kred k ar trebui sa nu le mai fie frica de Tomesti si sa fie fair-play k altfel in judet le plangem de mila

    RăspundețiȘtergere
  24. nadragu va bate si acas la tomesti ne trezim noaptea la 2 si va batem la lugoj cu arsenal ati jucat ca niste domnisoare au dat aia otara in voi si ati fost niste mieluseiu lasa ca va convingeti voioricum e ceva normal la voi pentr-u ca si noi am fost asa ca voi mai trebe sa va inchegati mai aveti de muncit succes oricum

    RăspundețiȘtergere
  25. Din pacate pt cei din Tomesti, au fost in judet si stiu ce este acolo. Dar sa nu uite ca au promovat printr-o conjunctura favorabila pt ei in 2008, ca au terminat pe locul doi acel campionat municipal.
    Vazand personal mai multe jocuri ale ambelor echipe implicate, Nadragul arata mai bine.
    Lupta ramane insa deschisa.
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  26. auzi mah la ala,am fost mielusei mah???
    ala nu o fs fotbal,ne-or rupt.tu esti sigur din echipa Nadrag! ma va ciuruim cand veniti la noi acasa! nu va mai dati mari! ca va rupem,cum ne-or rupt aia de la Arsenal pe noi!!! voi nu stiti ce va asteapta pe voi si pe Arsenal!
    Veniti in groapa cu lei!

    RăspundețiȘtergere
  27. ma omule!ala cu domnisoara,tu chear nu ai vazut ca aia de la Arsenal nu aveau treaba cu mingea,ci cu picioarele noastre!dar au uitat ca returu ii la noi acasa!dau mingea si mai baga alunecare dinadins dupa picioarele noastre!Daca voi credeti ca veniti la Tomesti sa ne dati 18 :)):)):)) va inselati!Nu va creati iluzi ca sa aveti DEZILUZI!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. VA asteptam cu drag la noi acasa(Tomesti)!!!:)):)):))

    abea astept meciu ala! acolo se va decide cine merge in JUDET!!!Anu trecut in tur la Nadrag,albitru ne-a eliminat 3 oamenii!pe nedrept:))ce Golanie:))=))!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Acolo s-a primit Perversa de la Nadrag:))=))

    RăspundețiȘtergere
  30. eii lasa ca manastiur I a castigat un meci macar la masa verde daca altfel nu se poate

    RăspundețiȘtergere
  31. Federazione Lugozeana di Gioco di Calcio(FLGC) a sesizati il Comisionne di Disciplina in vedere con gioco d'entre Arsenal e Tomesti,finito 2-0 per Arsenal,per ciobanie crunta pe teren e nerespetarri del regullammenti del gioco di calcio.Il modelo italiano del stimulazionne l'opponenti de adversarri directi e preluato en FLGC SERIE UNO PER...cateva squadra quale voglio demoralissa e non soporta la Squadra de Tomesti....by TIFOSI TOMESTI!!!FORZZA!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Cartier Dragan va tinem pumnii;)

    speram ca sa castigati si sa relansatii campionatu !!!BAFTA

    RăspundețiȘtergere
  33. Hmmmmm :))
    in primul rand nadragenilor ar trebui sa nu mai va dati asa superiori!
    In ultimele doua partide jucate cu tomestiu` ne-ati batut acasa la voi cu arbitri (3 oameni eliminati fara motiv, neati condus 2-0 si la pauza era 2-2 pana au intervenit arbitri,am jucat 8 contra 13 si doar asa ne-ati batut), iar la noi acasa v-am tras-o (5-4) fara arbitri!!!
    Iar meciul cu arsenal lugoj a fost condus de un arbitru incapabil iar uni"jucatori" sau mai bine zis TARANII de la Lugoj numa de ne-au lovit( nush dc draq vin la fotbal astia care nu stiu decat sa loveasca.
    In 28 noiembrie se va vedea cine e mai bun !!!

    RăspundețiȘtergere
  34. razi dar nui rasul tau baiatu cu hmmmmmm:)) sa stie toata lumea ca la voi acasa am jucat din primul sfert de ora in zece oameni si de la inceput portar a fost fundasu stanga !!!
    Am dat patru goluri dar sa ratat foarte mult
    asta nu mai tineti minte =))=))=))
    da bia apuuc meciul cu voi :))
    Si tin sa te anunt ca echipa noastra era mult mai lipsita de experienta in plus ca acum avem si vreo doi jucatori noi tot din comuna dar care nu prea au evoluat in promotie

    RăspundețiȘtergere
  35. daca ti asa de bine minte ca a-ti jucat in 10 !iti aduci aminte ca noi am jucat in 7 oameni de camp la voi? si cum au fost eliminati oameni nostri fata de cum a fost eliminat omul vostru?
    hmmm?

    RăspundețiȘtergere
  36. asa voi astia de la tomesti ati jucat si la nationala nu :)) da mai imi amintesc cand ati jucat voi in 7 oameni si noi in 16 si neati unflat tin sa va anunt ca voi la nadrag nu o sa mai castigati niciodata nici macar un punct:))

    RăspundețiȘtergere
  37. 1
    Nădrag
    10
    10
    0
    0
    60-7
    30

    cand prineti tupeu va uitati la asta:))

    RăspundețiȘtergere
  38. la ce mah? la ce sa ma uit? la clasament? vdm in meciu direct;)
    si bah asta cu ironiile ! mai intai invata sa scri si dupa fa ironii :))

    RăspundețiȘtergere
  39. nu va certati...Tu de la Tomesti,ce te legi de colegul meu de la Nadrag?Ti e ciuda ca spune adevarul?lasa i colega,o sa vorbim peste 3 saptamani,in TEREN!fortza Nadrag!

    RăspundețiȘtergere
  40. nu va mai certati ca gilaii,ca nici aia din liga 1 nu se cearta atat.Golanii de la tomesti joaca fotbal de placere,nu exista nici un stimul.Mai bn linistiti si fiti fair play unu cu altu. Ori suntem fair play,ori nu mai suntem???? :)):)):)):))

    RăspundețiȘtergere
  41. frate,parca ar fi Liga Campionilor la mijloc,asa de mult le este ciuda la unii din Tomesti..O sa intram impreuna in Judet,fuzionam si in 4 ani ne batem pentru liga 1 !!!Glumesc,Nadrag&Tomesti iubire infinita,sa moara Gibilan daca nu i asa !!

    RăspundețiȘtergere
  42. ce Cartier Dragan frate..daca veneau baietii de la Lugoj la Nadrag,ne inbunatateam si noi golaverajul...ha ha ha! ciuda,ciuda :p!

    RăspundețiȘtergere
  43. ma ia aduti tuh aminte ca fundasu fost a oprit mingea cu mana,intentionat,pt care se da rosu!asa ca nu te mai vaicari!pt ca la Nadrag anu trecut ne-au eliminat 3 oamenii:)si d abea ati batut 5-2:)):))ce oamenii:! da dc de alea 2 goluri cu Costei p care leati marcat din pozitie neregulamentara nu ziceti nimic;??

    RăspundețiȘtergere
  44. hai sa nu ne mai certam si sa nu va mai intepam pe voi cei de la tomesti bafta duminica sa castigati cu manastiur ca noi stam etapa asta sa le dati multe mai ales ca jucati acasa si aveti un teren super e foarte ingrijit felicitari pacat ca si noi si voi jucam in promotie pacat. Bafta hai nadragu si tomestiu!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  45. o atitudine civilizata..!bafta si voua!

    RăspundețiȘtergere
  46. hai sa nu ne mai certam;) care este mai bun intra :) care nu sta si la anu in promotie!
    ce atata dusmanieL:)

    RăspundețiȘtergere
  47. Asta da,gandesti foarte bine! bravo!

    RăspundețiȘtergere
  48. sa speram ca in ultima etapa la Tomesti sa fie un joc civilizat ;) fara incidente :)
    sa castige cel mai bun ;)

    RăspundețiȘtergere
  49. am ciuda mare p Arsenal :eo joc la Tomesti :)
    Si p Nadrag am avut pt ca au avut ceva aere'n cap:) acuma numai:) pt ca si noi am fs ca ei :)) ne atacam reciproc:))=))Le doresc sa castige:))
    Sa intre ei :X PT ca noi deocamdata nu avem nici bani si poate nici echipa d Judet:)
    Bafta Nadrag

    RăspundețiȘtergere
  50. pana la urma nadragu a fost cea mai buna si a intrat in..judet.....ce dracu....o ardeti in figuri voi cei de la tomesti.....asa ca ciocu mic..si jucati in promotie....forzzza nadrag....si nadragu are teren de teren fata de voi.;...hai pa...

    RăspundețiȘtergere
  51. voi aku vis pe 7.....si voi vb..sa intrati..inn judet....ce sa faceti voi akolo....hau nadraguuuuu

    RăspundețiȘtergere
  52. Nu o sa mai aveti voi echipa din anii 70,80 niciodata.Aia 20 de goluri le dadeau la astia!!!

    RăspundețiȘtergere
  53. Nu o sa mai aveti voi echipa,ca aia din anii 70,80 in viata voastra!

    RăspundețiȘtergere
  54. Nu o sa mai aveti voi echipa ,ca aia din anii 70,80 niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  55. Echipa cea mai buna a fost aia din anii 70,80.Sa-i aduca si astia pe Steaua si pe Craiova la Nadrag in cupa ROMANIEI,daca tot ii laudati!

    RăspundețiȘtergere
  56. Cea mai buna echipa a fost aia din anii 70,80,care a fost in liga a treia.Sa-i aduca si astia in cupa Romaniei la Nadrag pe STEAUA si CRAIOVA !!!

    RăspundețiȘtergere
  57. Echipa anilor 70-80,a fost cea mai buna.A activat in liga a3a,si a adus pe Universitatea CSraiova,Steaua si Poli la NADRAG,in Cupa Romaniei.Sa faca si Padesul Nadrag asa ceva,ce spune-ti?

    RăspundețiȘtergere

Comentarii fara injurii.