AS BODO

Info Comisia de Organizare

Marţi 9.11.2010, a avut loc şedinţa Comisiei de Organizare cu delegaţii echipelor din campionat. În cadrul şedinţei s-au omologat rezultatele etapei a 10 şi sau discutat problemele din cadrul etapei.
Partide cu probleme au fost la Mănăştur II cu Arsenal Lugoj, scor 3-1, unde antrenorul echipei Mănăştur II a pătruns pe suprafaţa de joc şi a adus injurii arbitrului, care acorda-se în prealabil lovitură de pedeapsă echipei Arsenal.
Datorită acestu-i incident echipa Mănăştur II probabil va fi sancţionată atât financiar cât şi cu ridicarea dreptului de a organiza meciuri pe propriul teren.
Un alt meci cu probleme a fost la Şanoviţa cu Lucareţ, scor 0-3, unde echipa gazdă nu a reuşit aducerea la timp a unui cadru medical pentru asigurarea asistenţei medicale la joc şi a fost sancţionată cu pierderea meciului 0-3.
La partida Ohaba Forgaci cu Voinţa Iosifalău, scor 3-1, sa consemnat aceaşi problemă a lipsei cadrului medical, doar că echipa gazdă a reuşit în timp util să remedieze lipsa asistenţei medicale, iar jocul s-a disputat.
În restul partidelor nu au avut loc evenimente deosebite.
Iar partida din cadrul etapei a 7, dintre AS Secaş şi AS Şanoviţa scor 2-2, a fost omologată cu scor de 3-0 în favoarea echipei AS Şanoviţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii fara injurii.