AS BODO

Rezultatele etapei a-X a Campionatului Municipal de Fotbal Lugoj

Sâmbătă a avut loc meciul dintre CSS Lugoj şi AS Tomeşti, încheiat cu victoria echipei mai experimentate şi mai pragmatice, cu scorul de 3-1, la pauza rezultatul fiind egal 1-1, însă după cum au decurs ostilităţile pe teren un rezultat de egalitate era mai echitabil. Scorul a fost deschis de către gazde în minutul 25 la o ezitare a portarului de la Tomeşti, apoi în minutul 37 oaspeţii egalează la una dintre puţinele ocazii avute, voleu de la 14-15 lateral dreapta. În repriza a două Tomeştiul este mai hotărârat şi marchează de două ori în minutele 52 şi 79, iar meciul se termină cu AS Tomeşti învingătoare dar fără a convinge.(La CSS Lugoj evoluează juniori născuţi în 1995). Galerie foto aici!

CSS Lugoj - Tomeşti, sâmbătă de la ora 15 pe Stadionul Tineretului, scor 1-3(1-1)
Arbitrii: Szilagyi - Soreanu F - Tudor C

Mănăştur II - Arsenal, duminică de la ora 14, scor 3-1
Arbitrii: Ciorogar - Stanciu C - Mihai C

Rezultat surprinzător la Mănăştur II, unde echipa gazdă a reuşit să învingă pe Arsenal Lugoj, echipă ce etapa trecută a administrat prima înfrângere din campionat echipei AS Tomeşti. Mănăştur II continuă seria pozitivă de rezultate după un început ezitant în acest campionat.

Nădrag - Drăgan, duminică de la ora 15, scor 3-0 (neprezentare)
Arbitrii: Boicu - Todea - Pascu

Dumbrava - Criciova, duminică de la ora 15, scor 5-4
Arbitrii: Miculaiciuc - Soreanu F - Constândana

Gavojdia - Măguri, duminică de la ora 11, scor 9-1
Arbitrii: Pascu - Todea - Foale

Mănăştur I - Tapia, duminică de la ora 11, scor 0-2
Arbitrii: Ciorogar - Stanciu C - Mihai C

Seria II

Ştiuca - AC Belinţ, duminică de la ora 15, scor 4-1
Arbitrii: Loba - Coşleba - Ţepeş

Meci fără istoric la Ştiuca, unde gazdele au învins o echipă a Belinţului lipsită de mai mulţi titulari. Ştiuca continuă să urce în clasament, aflându-se pe locul pe locu 5, la egalitate de puncte cu Voinţa Lugoj, însă cu un golaveraj mai slab.

Ohaba - Iosifalău, duminică de la ora 11, scor 3-1
Arbitrii: Miculaiciuc - Boicu - Ţepeş

Şanoviţa - Lucareţ, duminică de la ora 13, scor 0-3 (lipsă asistenţă medicală)
Arbitrii: Daminescu - Maga - Tarcea

Din păcate pentru AS Şanoviţa victoria obţinută la masa verde etapa trecută a fost irosită, pierzând meciul de pe propriul teren datorită lipsei asistenţei medicale.

Niţchidorf - Gruni, duminică de la ora 15, scor 5-0
Arbitrii: Bârzava - Corduneanu - Nagy

Joc bun al echipei Olimpia din Niţchidorf care la pauză conduce cu 4-0, scor menţinut până aproape de final cand la un contraatac unu la unu cu portarul echipei AS Gruni, gazdele reuşesc să marcheze pentru 5-0. Gazdele mai puteau marca de 5 ori când de fiecare dată mingea a lovit bara porţii echpei din Gruni.

Racoviţa II - Voinţa, duminică de la ora 11, scor 1-1
Arbitrii: Nicolescu - Bârzava - Soreanu G

Joc cu scântei la Racoviţa unde Voinţa, o pretendentă la promovare nu a reuşit decât un egal, cu toate că a deschis scorul încă din minutul 2. Gazdele au reuşit egalarea dintr-o lovitură liberă în minutul 27, minut în care a fost stabilit scorul final, cu toate că ambele echipe mai puteau marca, rezultatul final a rămas 1-1. Voinţa mai solicitând şi două penalty-uri, neacordate însă de centralul partidei.

Sacoşu T - Secaş, duminică de la ora 15, scor 3-0 (neprezentare)
Arbitrii: Nicolescu - Dragut - Soreanu G

Babşa - Boldur, duminică de la ora 11, scor 1-1
Arbitrii: Copaci I - Copaci A - Olariu

AS Boldur a reuşit să egalaze în ultimele minute a le partidei, smulgând primul punct dupa o serie de 6 înfrângeri consecutive. AS Babşa continuă seria negativă, ne mai câştigând un meci din etapa a 7, când au reuţit să învingă pe pripriul teren pe Racoviţa II.

12 comentarii:

  1. Tot respectu pt adminu site-lui
    Referitor la meciu css lugoj-as tomesti
    In prima repriza meciul a fost echilibrat,dar in a doua tomestiu a dominat, cu multe ocazii de poarta.Cum puteti sa spuneti ca era echitabil un egal?
    Poate daca se termina meciu la pauza

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, asa este cum spui, dar sa nu uitam de interventiile gresite ale portarului echipei voastre, iesiri pe sub minge plus ca nu are priza la mingi, scapand mingea din brate de cateva ori, dar cel mai important aspect este la golul de 3-1, cand a fost fault in atac.
    As mai amintii si cele cateva ocazii clare ale CSS din repreiza a doua. Iti multumesc pt aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  3. ocazii clare nu se prea poate spune,poate in inceputul primei reprize....poate niste situatii sa spunem mai periculoase la 2 cornere ale lor...si la care am respins de fiecare data.....oricum un meci frumos,cu un ritm destul de bun. Referitor la echipa insusi antrenorul lor a afirmat ca este o selectionata a celor mai buni din anii 1993 si 1995...si nici Tomestiul nu A venit cu jucatori nush cat de batrani....de la 1991-1992 in jos...cu mici exceptii:)

    RăspundețiȘtergere
  4. E adevarat k portarul nostru de la Tomesti a gafat cateva mingi dar daca baietii de la CSS nu au bagat mingea in poarta atunci normal k scorul a fos 3-1 pt Tomesti

    RăspundețiȘtergere
  5. Nadrag-Dragan 3-0 !din pacate,nu s au prezentat :d...

    RăspundețiȘtergere
  6. umbla o vorba noua n Comuna!`decat sa luam 5,6 boabe mai bine nu ne prezentam si luam doar 3`Fortza Nadrag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Rezultat surpriza la Manastur II,acolo unde Arsenal Lugoj s a incurcat...Ii asteptam la Nadrag,pe Arsenal Lugoj!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. conform rezultatului dintre Manastur II si Arsenal,ma astept ca cei de la Manastur sa le puna probleme serioase celor de la Tomesti...Tomesti-ManasturII 1.80 3.20 2.20 (cotele la o casa cunoscuta de pariuri sportive).Eu pun 100 de lei x2,cota 1.39.Sper sa prind biletul!mai am pe bilet 3 meciuri,respectiv Tapia-Css Lugoj 1 (cota 1.50),Criciova-Gavojdia 2 (2.10),Dragan-Dumbrava 1 (1.60).Sper sa prind biletul!Hai Padesul Nadrag!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc pentru pont! azi merg sa pariez si eu,sper sa scot banii de prime pentru baietii de la Manastur II! Felicitari administratorului cu site-ul,e cel mai tare site din judetul Timis!

    RăspundețiȘtergere
  10. golanii veti pierde pe tomesti!!!
    punetil in H1(hadicap 1) si i cota mai mare!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ala care ai zis cu pariurile imi zici si mie te rog la ce agentie?k sa bag si eu dak merge sa bagi meciurile din promotie???

    RăspundețiȘtergere
  12. baiatu' cu pariurile...:))=))
    te pricepi bine de tot sa pariezi...:))
    nu mai pierde banii aiurea:))=))=))

    RăspundețiȘtergere

Comentarii fara injurii.