AS BODO

Victorie meritată pentru Padeşul Nădrag

Padeşul Nădrag - AS Bodo/Balinţ 4-1(2-0)
A marcat Vlaiconi min 74

Teren Laminorul, gazon foarte bun
Spectatori aprox. 80

Arbitrii: Daminescu - Foale, Stănuţ
Observator: Tismănaru

Echipa,

Zănoagă II
Cristi(64 Nicu) - Robi - Samu(C) - Fane(46 Misi)
Eugen(64 Alex) - Vlaiconi - Ilie - Dani
Csabi - Zănoagă I

Avancronica partidei Padeşul Nădrag - AS Bodo

Duminică ne vom deplasa la Nădrag, unde ne aşteaptă un meci dificil în compania uneia dintre cele mai puternice echipe din serie. Partida va începe de la ora 17.
Arbitrii partidei vor fi: Daminescu - Foale, Stănuţ.
Observator: Tismanaru G.

Restul etapei mai programează următoarele partide:

Sâmbătă:

ora 16: Flacăra II Făget - AS Criciova

Arbitrii: Mitrache Florin - Soreanu G. - Grozoni Florin.
Obs:Lăzărescu I.

ora 18: FC Cutina - AS Tomeşti

Arbitrii: Ripan Marius - Stanciu Claudiu - Homoc Alin.
Obs:Bota M.


Duminică:

ora 11: Foresta Mănăştur I - AS Dumbrava

Arbitrii: Petrişor Călin - Ţepeş Marius - Iovescu Darius.

Obs:Miloşoni C.

ora 14: Timişul Măguri - Voinţa Lugoj

- neprogramat

ora 17: Gavojdia - Foresta Mănăştur II

Arbitrii: Mitrache Florin - Cristescu M. - Olariu Ion.
Obs:Popovici D

O nouă înfrângere

AS Bodo/Balinţ - Timişul Măguri 1-2(1-0)
A marcat Cristi 10'

Arbitrii: Păsculescu - Foale, Homoc
Observator: Miloşoni

Echipa:

Zănoagă II
Adi - Robi(C)(75' Nicu) - Samu - Fane(63'Alex)
Cristi(46'Eugen) - Vlaiconi - Ilie(57'Tibi) - Dani
Csabi - Zănoagă I

Meciul cu Timişul Măguri a fost programat

În cursul zilei de ieri, formaţia din Măguri a achitat baremul aferent partidei cu Tomeşti şi astfel meciul dintre AS Bodo/Balinţ şi Timişul Măguri se va disputa mâine de la ora 15 la Bodo. Arbitrul central va fi Păsculescu Petrică din Belinţ, care va fi ajutat la cele două tuşe de către Olariu Ion şi Homoc Alin.

HAI BODO!!!

Partida cu Măguri sub semnul nedisputării!

Partida de duminică împotriva celor din Măguri se pare că nu va fi programată, deoarece echipa Timişul Măguri nu a achitat baremul arbitrilor şi observatorului aferent jocului din etapa trecută contra celor din Tomeşti. Dacă în cursul zilei de astăzi, 21 mai, nu achită baremul, nu vor fi programaţi pentru a disputa meciul de duminică de la Bodo, iar rezultatul va fi 3-0 pentru echipa noastră AS Bodo-Balinţ.

Iată restul etapei a 20 din Seria II:

Sâmbătă,

AS Tomeşti - Padeşul Nădrag, ora 18
Arbitrii: Barbu - Cristescu, Soreanu
Observator:

Duminică,

Mănăştur I - FC Cutina, ora 11
Arbitrii: Loba - Coşleba, Pascu
Observator:

AS Dumbrava - Mănăştur II, ora 11
Arbitrii: Şerbănoiu - Szilagyi, Ţepeş
Observator:

Voinţa Lugoj - Flacăra II Făget, ora 13
Arbitrii: Rotaru - Sergiu Mihai, Ciutac
Observator:

Criciova - Gavojdia, ora 16
Arbitrii: Nanu - Sarca, Daminescu
Observator:

Info

Decizia CMF Lugoj, referitoare la contestaţia depusă de delegatul echipei noastre, a primit răspuns favorabil, rezultatul partidei a fost omologat cu 3-0 în favoarea echipei noastre, AS Bodo-Balinţ.
Cu această victorie, obţinută la masa verde, am acumulat 30 de puncte, iar poziţia din clasament rămâne aceeaşi, locul 6.

Cronica de la Făget

Flacăra II Făget - AS Bodo/Balinţ 3-1 (1-0)
A marcat Csabi 80'

Teren Flacăra, foarte bun
Spectatori: 20

Arbitrii: Copaci Ion - Bârzava Adrian, -
Obrservator: Tonenchi Dragoş

Echipa

Zănoagă II
Samu - Tibi - Robi(C) - Fane ( 60 Misi)
Cristi(46 Alex) - Ilie - Vlaiconi - Nicu
Csabi - Zănoagă I


La această partidă doar 13 jucători au făcut deplasarea şi din nou doresc să mulţumesc celor prezenţi la Făget din partea conducerii echipei.
Partida a început cu o dominare teritorială a echipei noastre, însă fărăr a periclita serios poarta gazdelor. În min 23 Cristi este faultat de către un fundaş al gazdelor, suferind o luxaţie la umărul stâng. În min 28 Făgetul rămâne în inferioritate numerică după ce jucătorul cu nr 5 este eliminat pentru că la lovit pe Fane cu piciorul după ce acesta a fost faultat. Făgetul reuşeşte să deschidă scorul în min 37 la o greşeală de marcaj a lui Nicu. Făgetul mai are o ocazi mare dar Zănoagă II reuşeşte săp respingă. Scorul la pauză a fost 1-0.
La pauză delegatul echipei Flacăra II Făget, face o contestaţi la adresa jucătorului Vlaiconi, precum că ar fi jucat în acest an la echipa din Belinţ, din campionatul judeţean. Lucru total nefondat, delegatul menţionând că jucătorul Vlaiconi joacă pe adeverinţă medicală şi Cartea de identitate, fapt care după opinia lui contravine regulamentului. Doresc să adaug un paragraf dinRegulamentul de organizare a activităţii fotbalistice, care spune în felul următor: la articolul 52, aliniatul 2 "
În mod excepţional, în lipsa unor carnete de legitimare, se admite identificarea cu cartea de identitate însoţită de dovada existenţei vizei medicale, cu respectarea numărului minim de carnete de legitimare.

Existând acest mod excepţional, datorită faptului că, clubul nostru a solicitat eliberarea unui duplicat a legitimaţiei jucătorului Vlaiconi înainte de începerea returului actual, nu s-a putut realiza acest lucru datorită lipsei carnetelor la AJF, la clubul nostru s-a conformat regulamentului în vigoare.

În repriza a două Făgetul începe foarte bine reuşind să se desprindă la 3 goluri diferenţă pe tabela de marcaj, într-un interval de 10-15 din repriza secundă. În ultimul sfert de oră echipa noastră forţeazuă marcarea golului de onoare, lucru pe care îl reuşeşte Csabi în min 80, care preia mingea cu capul la centrul terenului şi scapă singur cu portarul advers şi înscrie pentru 3-1. Peste alte câteva minute Nicu singur cu portarul la 7-8 metri de poartă pasează în lateral lui Alex, care centrează dar portarul reuşeşte să reţină mingea.

Meciul se termină după cele 3 minute de prelungiri arătate de către centralul partidei cu scorul de 3-1.

După meci delegatul nostru solicită tabelul nominal cu jucătorii care au drept de joc doar la echipa de nivel superior, pentru a o confrunta cu jucătorii trecuţi pe raportul de arbitraj, nu i-se poate arăta pentru că delegatul echipei din Făget nu a pus-o la dispoziţia noastră, lucru care contrvine aceluiaş regulament de organizare, care la articolul 21, aliniatul 7 spune în felul următor: La jocurile echipei de categorie inferioară, delegatul clubului este obligat să anexeze la raportul de arbitraj, o dată cu înscrierea jucătorilor și oficialilor, lista cu cei 15 jucători care au drept de joc numai la echipa de categorie superioară, înregistrată la forul competent, pentru ca delegatul echipei adverse să o poată verifica și, după caz, să poată formula eventuale contestații. În cazul în care contestația formulată pentru aceste motive este întemeiată, echipa vinovată va pierde jocul prin forfait.

În consecinţă delegatul echipei depune o contestaţie pentru lipsa tabelului nominal.


Despre jocul echpei noastre unul destul de bun, lucru recunoscut şi de gazde, ţin să felicit si eu toţi jucătorii pentru dăruirea de care au dat dovadă, începând cu portarul Zănoagă II care a reuţit câteva intervenţii salvatoare, Samu care a jucat fără greşeală şi Ilie care este într-o evidentă creştere de formă.


Click pentru galerie foto

Avancronica paridei Flacăra II Făget - AS Bodo/Balinţ

Sâmbătă 15.05.2010, de la ora 15, ne vom deplasa la Făget pentru a întâlnii cea mai bună echipă din seria II a CMF Lugoj. Întărită în pauza de iarnă cu jucători de la prima echipă a Făgetului, care evoluează în Campinatul Judeţean Timiş Seria III.
Vremea se anunţă închisă, cu şanse de ploaie la ora meciului şi o temperatură de 15° C
Va fi o partidă extrem de dificilă pentru echipa noastră, ţinând cont de valoarea adversarului care are şanse reale de a promova, fiind la o distanţă de doar două puncte de liderul seriei FC Cutina. Plecarea spre Făget va avea loc duminică la ora 13,30 de la Bodo. Moralul echipei este ridicat după prestaţia din meciul cu Gavojdia şi suntem încrezători că putem obţine un punct.

Arbitrii: Copaci Ion - Bârzava Adrian, Boicu Vlad

Observator:

Restul etapei a 19 programează următoarele partide:

Sâmbătă:

FC Cutina - AS Dumbrava, ora 17
Arbitrii: Miculaiciuc - Iovescu, Ţepeş
Obsevator: Lazăr

Gavojdia - Voinţa Lugoj, ora 17
Arbitrii: Mitrache - Goloşie, Bozdog Lavinia
Observator: Tismănaru

Duminică:

Măguri - AS Tomeşti, ora 11
Arbitrii: Petrişor - Ciorogar, Magiaru
Observator: Fratuţescu

Foresta Mănăştur II - AS Criciova, ora 11
Arbitrii: Loba - Coşleva, Homoc
Observator: Lazăr

Padeşul Nădrag - Foresta Mănăştur I, ora 17
Arbitrii: Miculaiciuc - Soreanu, Pascu
Observator: Bota

Victorie meritată

AS Bodo/Balinţ - Atletico Gavojdia 2-0 (1-0)
Au marcat: 14' autogol, 82' Dani

Teren Bodo, puţin umed.
Spectatori : 80

Arbitrii: Daminescu Dan - Claudiu Mihai, Todea Adrian
Observator: Miloşoni Caius

Echipa

Zănoagă II
Adi - Tibi - Robi(C) - Samu
Cristi - Ilie(74 Alex) - Vlaiconi - Dani ( 84 Misi)
Csabi - Zănoagă I(68 Nicu)

Pe bancă: Fane

Filmul meciului:
Meciul începe cu o uşoară dominare din partea echipei noastre, forţând o deschidere a scorului cat mai rapidă, lucru ce se şi întâmplă în minutul 14, când la un aut bătut lung de către Robi, un fundaş al celor din Gavojdia introduce mingea în propria poartă. Gavojdia iese mai mult la joc încercând incursiuni pe partea dreaptă a lor de atac, dar Samu a fost tot timpul la post, jucând aprope tot meciul fără greşeală.
Totuşi oaspeţii puteau egala în min 27, dar Zănoagă II a reuşit să respingă mingea şutată de la 17-18 metri, pentru ca în min 33 Csabi scapă singur cu portarul dar este ajuns din urmă de fundaş, care il deposedează, în min 37 Zănoagă scapă pe partea dreaptă pasează la Csabi dar acesta este blocat în ultimul moment, iar faza ramâne fără rezultat. Un minut mai târziu începe o ploaie torenţială, care durează până la finalul primei reprizei.
În a două repriză Gavojdia încercă să atace, dar fundaşii echipei noastre conduşi din teren foarte bine de Tibi, reuşesc să respingă atacurile oaspeţilor. În min 65 Csabi vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat, moment în care are loc prima schimbare în echipa noastră, iese Zănoagă I care avea un cartonaş galben şi întră Nicu.
Gavojdia forţează egalarea dar tot ce reuşesc este o bară în min 70. În min 72 Dani scapă singur pe partea stângă dar şutează defectuos. În min 74 are loc a doua schimbare la noi, iese Ilie care a făcut un joc bun la mijlocul terenului şi intră Alex pe postul de închizător , pentru a reuşii menţinerea rezultatului de 1-0.
Deşi am evoluat în 10 jucători tot noi am reuşit să marcăm, în min 82 Nicu îl vede demarcat pe Dani la centrul terenului îi pasează acestuia, dribleză un fundaş şi singur cu portarul, îl culcă pe acesta şi înscrie în poarta goală pentru 2-0.
După marcarea golului Dani este înlocuit cu Mişi.
Centralul Daminescu după cele 3 minute de prelungiri fluieră sfărşitul meciului, pecetluind victoria echipei noastre AS BODO/BALINŢ cu 2-0.

Merită felicitări în, mod special Dani pentru travaliul depus, Samu care jucat exact, Adi pentru singuranţă, alături de Tibi şi căpitanul echipei Robi şi să nu uităm de portarul echipei Zănoagă II.

Galerie foto

Avancronica partidei AS Bodo/Balinţ - Atletico Gavojdia

Duminică 9.05.2010 de la ora 15, vom întâlnii pe teren propriu echipa din Gavojdia.
Pentru duminică meteorologii anunţă ploi şi o maximă de 25° C.

Arbitrii partidei vor fii: Daminescu Dan care va fi ajutat la cele două tuşe de Claudiu Mihai şi Todea Alin.
Observator va fi Miloşoni Caius.

Echipa din Gavojdia cu două victorii consecutive in ultimele două etape, vine la Bodo să continue forma bună în care se află, cu toate că în primele patru etape din retur a suferit tot atâtea înfrângeri. Pentru echipa noastră se anunţă un meci dificil având în vedere forma slaba şi lipsa mai multor jucători, sperăm să învingem şi să trecem în faţa celor din Gavojdia în clasament.
După acestă etapă pentru echipa noastră urmează în ultimele patru etape, meciuri cu echipele aflate pe primele trei poziţii în clasament, prima echipă ce o vom întâlnii va fi Făgetul în deplasare, apoi vom primii vizita celor din Măguri, după care ne vom deplasa la Nădrag şi pentru ca în ultima etapa să primim vizita celor de la Cutina, liderul serie în acest moment.

HAI BODO!!!

Restul etapei a 18 programează următoarele partide:

FC Cutina - Padeşul Nădrag, ora 10
Arbitrii: Şerbănoiu - Draguţ, Sorean
Observator: Frantuţescu

AS Dumbrava - AS Criciova, ora 11
Arbitrii: Ghiciulescu - Sergiu Mihai, Cristescu
Observator: Lăzărescu

Mănăştur I - Măguri, ora 11
Arbitrii: Petrişor - Costândana, Homoc
Observator: Bota

AS Tomeşti - Făget, ora 11
Arbitrii: Miculaiciuc - Olariu, Ţepeş
Observator: Tonenchi

Voinţa Lugoj - AS Mănăştur II, ora 18
Arbitrii: Nicolescu - Stanciu, Iovescu
Observator: Franţ

Info

În urma contestaţiei depuse de către delegatul echipei noastre la sfârşitul partidei de la Mănăştur II scor 2-2, CMF Lugoj a omologat rezultatul partidei cu 0-3, pentru faptul că echipa gazdă, AS Mănăştur II a efectuat 2 schimbări deşi pe foaia de joc a trecut doar 12 jucători şi avea dreptul doar la o singură schimbare. Cu acestă victorie, AS Bodo-Balinţ acumuleză 24 de puncte, fiind la un singur punct distanţă de ocupanta locului 6, Gavojdia, formaţie ce o vom întâlnii duminică de la ora 15 pe teren propriu.

În altă ordine de idei începând cu ediţia viitoare, fiecare echipă care doreşte să participe la Campionatul Municipal de Fotbal Lugoj, va trebui să aibe antrenor sau instructor sportiv cu specializarea fotbal. În acest sens AJF Timiş organizează în lunile iunie şi iulie curs de instruire pentru antrenori de fotbal.
Pentru a participa la acest curs doritorii trebuie să prezinte la înscrie următoarele:

- dosar
- cerere
- copie dupa actul de indentitate
- copie după actul de studiu
- cazier
- adeverinţă medicală de la medicul sportiv
- două fotografii

Taxa de înscriere este de 200 lei.

Cronica de la Mănăştur

AS Mănăştur II - AS Bodo-Balinţ 2-2 (1-1)
Marcatori AS Bodo: Dani 12' , Csabi 68'
Teren Mănăştur cu denivelări
Spectatori: 50

Arbitrii: Ciorogaru Flavius - Magiaru, Cristescu
Observator:

Echipa:

Zănoagă II
Samu - Robi(C) - Tibi - Fane ( 60' Mişi)
Alex
Csabi - Vlaiconi - Nicu
Dani - Zănoagă I

Filmul meciului

Deschiderea scorului are loc destul de repede, la un atac al gazdelor mingea ajunge la vârful gazdelor care de la 17 metri şutează slab dar terenul fiind plin cu denivelări atinge pământul din faţa lui Zănoagă II şi îl păcăleşte pe acesta intrând în poarta.
Egalarea are loc la faza imediat următoare când Vlaiconi îl lansează pe Dani care scapă de marcajul fundaşului şi înscrie cu un şut de la 10 metrii lateral stânga înscrie golul de 1-1.
Gazdele forţează golul dar în minutul 32 Zănoagă I este aproape de a marca dar şutul lui din voleu de la 12-13 metrii trece puţin peste poartă.
La pauză Mănăştur II efectuează două înlocuiri, deşi pe foaia de arbitraj au trecut doar 12 jucători.
În repriza secundă gazdele cu forţe prospete reuşesc să înscrie din lovitură de la 11 metrii corect acordată la un fault al lui Zănoagă II, era minutul 64 şi scorul devenea 2-1. Gazdele forţează desprinderea dar Alex îl lansează pe Dani care scapă alături de Csabi singur cu portarul, îl lobează pe portar care a ieşit în întâmpinarea celor doi, Csabi plecat din poziţie regulamentară împinge în plasă mingea restabilnd egalitatea şi scorul avea să devenea 2-2 în minutul 68.În minutul 70 Zănoagă I execută o lovitură liberă din zona cercului de la centrul terenul, respinge greu portarul din vinclul porţii sale.
Pe un fond de relaxare a echipei noastre, gazdele trec în 3 rânduri pe lângă golul care putea să le aducă victoria dar în minutul 74 Zănoagă II cu vârful degetelor respinge mingea în corner, corner care rămâne fără rezultat. Apoi în minutul 77 şut de la 14 metri al gazdelor respinge cu piciorul Zănoagă II, pentru ca în minutul 83 să reţină de sub bară o lovitură expediată cu capul.
Cu toate că Mănăşturul dorea victoria, în minutul 88 Dani, care a fost cel mai bun jucător al nostru în această partidă, nu reuşeşte să şuteze suficient de tare ca mingea să intre în poarta goala dupa ce driblase şi portarul, acestfapt datorându-se sprintului de peste 30 de metrii.
Per ansamblu AS Bodo a obţinut cea ce şi-a propus, adică să nu piardă, cu toate că au făcut deplasarea doar 12 jucători, pentru acest lucru îi felicităm.
După cum scris mai sus, AS Mănăştur II a efectuat la pauză 2 înlocuiri, deşi pe foaie au trecut doar 12 jucători şi puteau efectua doar o singură înlocuire. Delegatul echipei noastre a depus în acest sens o contestaţie, iar în prealabil împreună cu centralul partidei au ferificat carneţul pe care arbitrul şi-a notat, cartonaşele şi înlocuirile, fiind trecute cele 2 înlocuiri, pe teren au intrat jucătorii cu numerele 9 şi 15, ieşind jucătorii cu numerele 11 şi 13.
Acum aşteptăm decizia CMF Lugoj în privinţa rezultatului.

Felicitări!!!

Click pentru galerie foto